Locuri de munca in Germania

i4Job


Banuiesc ca cel mai important lucru pentru cneva aflat inGermania este sa isi gaseasca un loc de munca, asa ca ne-am grabit si noi sa deschidem aceasta rubrica. Va urma cu siguranta una la fel de importanta, si anume locuri de cazare. Pentru inceput vom face doar o mica prezentare a situatiei, experienta proprie si ceea ce am primit sau aflat in timp pe blogurile diasporei si acela al Romanilor din Germania.

Locuri de munca in Germania

Cum cea mai mare exeprienta avuta in Germania a fost in Munchen, se pare ca pentru cei din Bavaria, ar fi utila adresa Consulatului de aici:

CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI la München

Republica Federală Germania
Adresa: Richard-Strauss-Strasse 149, 81679 Munchen

Telefon URGENŢE, strict pentru anunţarea unor situaţii deosebite (accidente,decese,arestări):
+49 (0)89-9303806 +49 (0)89-9303806

Puteti folosi link-ul pentru a vedea pe google maps localizarea exacta. Ati putea incerca cate ceva si laCasa Romaneasca din Munchen, desi ma indoiesc ca va va ajuta foart emult (daca cineva a apelat la ei, sa ne spuna).

Foarte multa lume apeleaza la bisericile ortodoxe si catolice ale romanilor din Germania, deci va dau si o astfel de adresa, mai ales ca romanii se intalnesc des in aceste locuri.

# Parohia Ortodoxă Română “Buna Vestire” München

Parohia Ortodoxă Română “Naşterea Domnului” München

Centrul Bisericesc München

Gasiti adresele pe blogul mai sus amintit, in speranta ca adresele mai sunt valabile. Rugam pe cei care stiu ceva despre modificari recente sa ne anunte. Iata si adresa site-ului Ambasadei din Germania, la Bonn: Ambasada Romaniei in Gemrmania .


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *