i4Job


O mare parte a locurilor de munca disponibile pentru romani se afla in Stuttgart – landul Baden-Württemberg, prin urmare am deschis o pagina speciala pentru cei ce cauta un loc de munca in Germania si locuiesc in Stuttgart. Locurile de munca disponibile sunt impartite pe sectoare, cele mai multe fiind in domeniul medical. Totusi o mare parte din locurile de munca vacante in Stuttgart sunt si pentru cei necalificati sau pentru soferi.

Romanii din Stuttgart

Romanii din Stuttgart

In marea majoritate a cazurilor, pentru a obtine un loc de munca in Stuttgart trebuie sa cunoasteti limba Germana, sa aveti documente care sa ateste ca sunteti legal in Germania – v-ati inregistrat si aveti un domiciliu. 30% din locurile de munca din Germania – landul Baden-Württemberg sunt disponibile in Agricultura / Silvicultura.

Va sfatuim sa va alaturati grupului Românii din Baden Württemberg de pe FaceBook, pentru a fi in legatura mai stransa cu alti romani aflati deja in Germania si care stiu cum este situatia locurilor de munca in Stuttgart, cum puteti gasi mai usor un loc de cazare, etc.

In atentia celor ce ofera locuri de munca in Stuttgart: postati gratuit anunturile pe portalul romanilor din Germania, insa trebuie sa aveti date de identificare clare – locatie, numar de telefon, etc. Specificati clar conditiile de munca – comisioane – mod de plata, etc.

In speranta ca acest articol va veni in ajutorul celr ce ofera sau cauta un loc de munca localizat in Stuttgart, va urma multa BAFTA!