i4Job


Faptul ca am reusit sa ajutam zeci de romani sa-si gaseasca un loc de munca in Germania in diferite orase ne face sa mai lansam o oferta pentru romanii ce locuiesc in zona Hamburg. La fel ca si in cazul altor orase unde am reusit sa gasim un loc de munca pentru cititorii site-ului nostru, ne bazam pe comunitatea romanilor din Hamburg.  Nu ezitati sa intrati pe Facebook si sa deveniti membrii ai grupurilor de romani stabiliti in Hamburg, este o oportunitate in plus si o sansa care nu trebuie ratata.

Romanii din Hamburg

Romanii din Hamburg

Site-ul romanilor din Germania va face tot posibilul pentru a va ajuta sa va gasiti un loc de munca stabil si legal in Hamburg, insa ne bazam si noi la randul nostru pe voi, cititorii nostri. Nu ne dorim decat sa ne spuneti pe pagina de facebook e-Romania ca sunteti alaturi de noi, asa cum suntem si noi alaturi de voi.

Zeci de locuri de munca apar in fiecare saptamana in Hamburg pentru cei ce vor sa lucreze ca babysitter sau sa ingrijeasca de batrani, insa nu sunt singurele locuri de munca vacante in Hamburg. Sunt locuri vacante pentru inginerii de nave, pentru cei din constructii si pentru medici si asistente medicale.

Este adevarat ca pentru a gasi un loc de munca stabil si bine platit in Hamburg se cere sa stiti limba germana la nivel mediu, iar cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. De aceea va sfatuim sa incercati sa aprofundati limba germana, pentru a va creste sansele de angajare nu numai in Hamburg, dar in intreaga Germanie.

Daca sunteti in Hamburg, stiti ca se cauta muncitori intr-un anumit domeniu, nu ezitati sa ne spuneti si noua, pentru a transmite mai departe informatia, de multe ori vitala pentru romanii nostri din Germania.