Ingrijire batrani in Germania

i4Job


Reteaua e4De a ajuns la un nou record de trafic, iat ade ce am decis sa va oferim sansa de a gasi pe cineva care sa aiba grija de batrani in Germania. Ce va propunem noi in plus fata de altii? Atunci cand pleci in Germania sa ingrijesti batrani, esti obligat sa stai cu acestia 12 luni pe an, insa noi va propunem o inovatie, si anume sa aveti si voi trei luni de concediu. Iata cum.

Ingrijirea batranilor in Germania

ingrijire batrani
Ingrijire batrani in Germania

In mod normal asa cum spuneam la inceput, esti obligat sa stai langa batranii de care ai grija tot anul, insa cum ar fi daca o persoana de incredere te-ar inlocui?

Avand in vedere ca multi dintre cei plecati in Germania nu si-au mai vazut rudele de ani buni, iti propunem sa te inscrii pe pagina de FaceBook a diasporei romanesti, sa postezi orasul in care lucrezi si sa oferi sansa unui roman sa te inlocuiasca pe perioada concediului.

In felul acesta, avand in vedere ca 99% din cei ce ingrijesc batrani in Germania sunt interni – deci locuiesc permanent cu batranul sau familia acestuia, schimbul se poate face destul de usor.

Ingrijire batrani in Munchen

Reteaua noastra este deja prezenta in Munchen, Leipzig, Hamburg si Stuttgart. Daca vrei sa inlocuiesti pe cineva care are grija de batrani in una din localitatile enumerate (list ava creste pe masura ce descoperim no comunitati de romani in Germania), nu trebuie decat sa postezi un CV pe site.

In momentul in care o persoana vrea sa vina in concediu in Romania, o alta persoana din reteaua noastra ii va lua locul pe o perioada determinata. Chiar daca vei inlocui sa zicem doar sase persoane pe an, serviciul poate deven unul permanent, iar banii castigati in sase luni de munca pot fi de 4 sau 5 ori mai multi decat cei castigati in Romania. Daca ti se pare interesant, intra in reteaua iQNet!


News Reporter

14 thoughts on “Ingrijire batrani in Germania

 1. Buna ziua, sunt din Romania si as dori sa ma luati in evidenta,pe site pentru un loc de munca in Germania. Pot inlocui persoane care pleaca in concediu, am mai lucrat 4 ani in Germania si am experienta. Multumesc, astept oferte, cu multa stima Maria.

  1. Bun venit Lazar (Maria), anuntul tau precum vezi a fost publicat, speram sa imprastii si tu anuntul pe FaceBook pentru a fi citit de cat mai multa lume, iar daca mai treci pe aici, nu uita sa lasi un numar de telefon, pentru a fi contactata de cei interesati.

 2. Buna ziua, m-ar interesa si pe mine oferta de ingrijire batrani in Germania, am experienta, am 28 ani si vorbesc doar italiana si engleza.

 3. Buna seara! Apelez la dv. cu speranta ca poate ma veti sprijini in a-mi gasi un loc de munca in Germania.
  Ofer seriozitate si profesionalism. Va multumesc!

 4. Buna, as dori sa inlocuiesc pe cineva care doreste sa vina in Rominia.
  Am experienta in ingrijirea batrinilor, am 35 de ani vorbescb limba germana la nivel de incepator. Multumesc, Nr. de telefon 0767008348

 5. Buna, as dori sa inlocuiesc pe cineva care vine in Romania pentru concediu. Am lucrat in Germania ca bucatar.

 6. Sunt interesata de oferta d-voastra, mentionez ca am experienta in ingrijirea batrinilor, am 51 ani vorbesc limba germana mediu. Cu speranta ca voi fi contactata va multumesc anticipat!

 7. Eu am experienta ,am 48 de ani ,lucrez in Portugalia de 10 ani si as dori sa vin mai aproape de casa. Daca cineva are o oferta , un sfat va rog lasati mesaj . Multumesc!

 8. Momentan sunt in Rosenheim Germania pina la sfirsitul lui Ianuarie ( inlocuiesc 2 luni ).Experienta de 10+ani in SUA in domeniu, 3 luni Germania anterior….( Hochdorf )

 9. Buna! Am 51 de ani, am experiența în îngrijire bătrâni și curs de infirmiere, vorbesc limba germana la nivel de începător – doresc sa lucrez în Germania. Telefon 0721890216

 10. Buna!Am 46 de ani,lucrez de 4ani ca ingrijitor la batrani,vorbesc germana la nivel mediu-doresc sa lucrez in Germania-Munchen.tel 0760394858

 11. Buna ziua as dori sa ma angajez in acest domeniu in Germania, am 38 ani sunt casatorita. Vorbesc engleza la nivel conversational pot invata si germana repede sunt nefumatoare nr meu de telefon este 0767781198 daca aveti vreo oferta va rog sa ma contactati. Multumesc!

 12. Buna,sunt interesata sa inlocuiesc persoane in activitatea de ingrijire copii sau persoane in varsta in Germania pe perioada plecarii lor in concediu.Cunosc limba germana la nivel de incepator.tel 00491623751612, email nicoll_nicoleta@yahoo.com

 13. Momentan inchidem postarea pe acest articol, pentru a posta in continuare la acest subiect va rugam sa folositi pagina noastra de FaceBook – Diaspora [ un like este necesar]. Vom crea si o noua pagina pe FaceBook, special pentru ofertele de ingrijire batrani!

Comments are closed.