i4Job


Dupa ce am creat pagina romanilor din Düsseldorf era clar ca vom crea si o pagina unde romanii din Düsseldorf sa poata gasi sau posta anunturi legate de locurile de munca din acest oras. Insistam in aceasta perioada pe ingrijirea batranilor si pe cele din domeniul curateniei la domiciliu, pentru ca asa cum am spus intr-un articol precedent, ni se pare ca cel mai usor este sa formam grupuri de doua sau trei persoane care sa lucreze in echipa.

Ideea de baza la capitolul locuri de munca in Düsseldorf este ca cei ce deja au un loc de munca casnic – curatenie, dadaca sau ingrijirea batranilor sa aiba un inlocuitor. Adica odata la 6 luni, sa poata veni linistiti acasa, iar cineva sa-i inlocuiasca. In felul acesta, daca am avea o echipa de minim trei persoane, cea care inlocuieste ar avea de munca doua luni. La o medie de 500 de euro, asta inseamna un venit de 1000 de euro, care desi nu este mare, poate insemna in mic ajutor pentru cei ce inca nu si-au gasit un loc de munca stabil.

Modelul pe care-l propunem noi are avantajul ca cel ce este in cautarea unui loc de munca in Düsseldorf (e doar un exemplu), poate invata limba germana si se acomodeaza cu viata din Germania. Persoana care este inlocuita nu isi pierde locul de munca, in schimb poate veni in tara sa-si viziteze familia, sa mai aline dorul copiilor lasati in grija bunicilor sau sa-si rezolve alte probleme.

Puteti in mod evident sa plasati orice fel de oferte de locuri de munca, in mod gratuit (pentru persoane fizice), sau contra plata pentru persoanele juridice.

romani in germania