Locuri de munca in Düsseldorf

i4Job


Dupa ce am creat pagina romanilor din Düsseldorf era clar ca vom crea si o pagina unde romanii din Düsseldorf sa poata gasi sau posta anunturi legate de locurile de munca din acest oras. Insistam in aceasta perioada pe ingrijirea batranilor si pe cele din domeniul curateniei la domiciliu, pentru ca asa cum am spus intr-un articol precedent, ni se pare ca cel mai usor este sa formam grupuri de doua sau trei persoane care sa lucreze in echipa.

Ideea de baza la capitolul locuri de munca in Düsseldorf este ca cei ce deja au un loc de munca casnic – curatenie, dadaca sau ingrijirea batranilor sa aiba un inlocuitor. Adica odata la 6 luni, sa poata veni linistiti acasa, iar cineva sa-i inlocuiasca. In felul acesta, daca am avea o echipa de minim trei persoane, cea care inlocuieste ar avea de munca doua luni. La o medie de 500 de euro, asta inseamna un venit de 1000 de euro, care desi nu este mare, poate insemna in mic ajutor pentru cei ce inca nu si-au gasit un loc de munca stabil.

Modelul pe care-l propunem noi are avantajul ca cel ce este in cautarea unui loc de munca in Düsseldorf (e doar un exemplu), poate invata limba germana si se acomodeaza cu viata din Germania. Persoana care este inlocuita nu isi pierde locul de munca, in schimb poate veni in tara sa-si viziteze familia, sa mai aline dorul copiilor lasati in grija bunicilor sau sa-si rezolve alte probleme.

Puteti in mod evident sa plasati orice fel de oferte de locuri de munca, in mod gratuit (pentru persoane fizice), sau contra plata pentru persoanele juridice.

romani in germania


News Reporter

9 thoughts on “Locuri de munca in Düsseldorf

  1. Buna, suntem sot sotie si cautam de munca si locuim an orasul Dusseldolf va rog sa ne contactati la telefonul 015750804899, va multumim.

  2. Buna ziua tuturor. M-am mutat de o luna in Dusseldorf cu viitorul meu sot.El s-a mutat in primul rand cu munca.Eu insa imi caut ceva de munca. Am lucrat 18 ani ca invatatoare(grad 2) in Romania, Constanta.Daca as gasi ceva in domeniu aici, nestiind germana ( ma refer la ceva in cadrul comunitatii de romani de aici)..ar fi minunat! Intre timp studiez in particular germana ( sunt autodidact). Daca stiti sau aflati ceva…va rog spuneti-mi si mie va rog pe katynk2014@yahoo.com. Va multumesc din suflet! ( As fi de acord pt inceput si cu un job de babby sitter ..dar repet..nu stiu inca germana).

  3. Buna, caut munca in domeniul mecanica auto, mecanica fina pentru sotul meu. Momentan el este in tara si ne dorim sa ne mutam in Germania. Va rugam sa ne contactati daca aveti ceva informatii.

    1. Salutare poate va pot eu ajuta cu ceva de munca. Daca sunteti interesati contactatima va rog pe urmatorul numar de telefon rog seriositate01638318645

  4. Cautam loc de munca in Dusseldorf , eu si unchiul meu stim sa facem aproape orice , de exemplu putem sa construim o casa de la 0 , rugam seriozitate

  5. Caut loc de munca ca macelar in DCusseldorf.Sunt in Germania de 7 ani, lucrez ca macelar dar unde sunt acum nu se plateste bine.

  6. Eu nu va inteleg pe astia care urlati pe aici dupa locuri de munca in Germania. Invatati limba germana si veti avea acces la bursa de locuri de munca zonala. Germania BUBUIE de joburi, trebuie doar sa stiti un pic de limba germana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *