i4Job


Nurnberg nu ste un oras foarte mare, totusi pentru romanii stabiliti aici avem o propunere, care de fapt este valabila pentru toti romanii din Germania. Postarea anunturilor proprii dual – adica atat pe pagina de FaceBook Munca in Germania, dar si pe site-ul nostru. Cum trebuie sa procedam atunci cand ne cautam un loc de munca in Nurnberg, sau in alt oras din Germania?

In primul rand vom scrie un anunt de cel putin 400 de cuvinte, adica o pagina A4 scrisa cu fontul de marimea 12. Insistam sa scrieti atat numarul de cuvinte, dar si asupra unicitatii textului. Adica daca mai aveti anumturi asemanatoare pe alte site-uri, rescrieti textul, ca sa fie cat mai diferit. Sopul este acela de a nu avea continut duplicat pe mai multe site-uri, inclusiv FaceBook.

Chiar si in cazul in care aveti o mica afacere in Germania (de exemplu in Nurnberg), va asiguram promovare pentru preturi mici, ce sunt in general folosite pentru a mentine portalul romanilor din Germania online, dar avem rugamintea sa postati anuntul direct pe facebook cu link-ul catre site-url e4De. Astfel anuntul va fi dublat, va fi citit si pe pagina respectiva dar si de catre cititorii nostri. Sanse duble de a va rezolva problemele.

Revenind la gasirea unui loc de munca in Nurnberg, ar fi indicat sa postati anuntul in ambele limbi, romana dar si germana, exista sansa sa va citeasca anuntul si un neamt, deci sansele de angajare cresc. Si nu uitati, experienta primeaza in Germania, daca datele sunt scrise va ajuta si va creste sansa de angajare cu peste 50%. e mai simplu sa stii de la inceput ce poate viitorul angajat, decat sa afli abia dupa lungi discutii.

Locuri de munca in Nurnberg

Romanii din Nurnberg