Locuri de munca in Nurnberg

i4Job


Nurnberg nu ste un oras foarte mare, totusi pentru romanii stabiliti aici avem o propunere, care de fapt este valabila pentru toti romanii din Germania. Postarea anunturilor proprii dual – adica atat pe pagina de FaceBook Munca in Germania, dar si pe site-ul nostru. Cum trebuie sa procedam atunci cand ne cautam un loc de munca in Nurnberg, sau in alt oras din Germania?

In primul rand vom scrie un anunt de cel putin 400 de cuvinte, adica o pagina A4 scrisa cu fontul de marimea 12. Insistam sa scrieti atat numarul de cuvinte, dar si asupra unicitatii textului. Adica daca mai aveti anumturi asemanatoare pe alte site-uri, rescrieti textul, ca sa fie cat mai diferit. Sopul este acela de a nu avea continut duplicat pe mai multe site-uri, inclusiv FaceBook.

Chiar si in cazul in care aveti o mica afacere in Germania (de exemplu in Nurnberg), va asiguram promovare pentru preturi mici, ce sunt in general folosite pentru a mentine portalul romanilor din Germania online, dar avem rugamintea sa postati anuntul direct pe facebook cu link-ul catre site-url e4De. Astfel anuntul va fi dublat, va fi citit si pe pagina respectiva dar si de catre cititorii nostri. Sanse duble de a va rezolva problemele.

Revenind la gasirea unui loc de munca in Nurnberg, ar fi indicat sa postati anuntul in ambele limbi, romana dar si germana, exista sansa sa va citeasca anuntul si un neamt, deci sansele de angajare cresc. Si nu uitati, experienta primeaza in Germania, daca datele sunt scrise va ajuta si va creste sansa de angajare cu peste 50%. e mai simplu sa stii de la inceput ce poate viitorul angajat, decat sa afli abia dupa lungi discutii.

Locuri de munca in Nurnberg
Romanii din Nurnberg


News Reporter

13 thoughts on “Locuri de munca in Nurnberg

 1. Ich wohne in Frankfurt am Main mit meine Mann.Ich arbeite in Hotel in Kuche Vormittag und ab Mittag fur Zimmerputze. Meine Mann ist Hausmeister. Wir wurden andere Arbeitplatzt fur eine Deutsche Familie. Mit Freundliche Grusse.

 2. Buna ziua tuturor.Am inteles ca sunt doua fabrici de produse alimentare ale unui roman,una in Nurnberg si una in Furth.Stiu ca cea din Nurnberg este condusa de o d-na,pe nume Nicoleta.O cunoaste cineva?Multumesc anticipat.

 3. Buna ziua,
  Ma numesc Leontina Balea, locuiesc la Nurnberg si am un loc de munca stabil cu carte de munca, cu un program de la ora 15 -21, in domeniul curateniei si as mai vrea si un al doilea loc de munca daca ar fi de dimineata 4 sau 5 ore in domeniul menaj, ajutor bucatar, as ingrijii si un copil. Specific nu vorbesc limba germana sunt in curs de a invata. Va las un nr de telefon 015171874084. Multumesc.

 4. Buna ziua,
  Ma numesc Violeta B. locuiesc in Nurenberg si sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul curateniei in case, apartamente, birouri. Mentionez ca nu vorbesc limba germana sunt in curs de a invata.
  Multumesc,astept un raspuns.

 5. Buna, ma numesc alexandra , locuiesc in Nuremberg si sunt in cautarea unui loc de munca in orice domeniu , mentionez ca nu vorbesc limba germana sunt in curs de a invata multumesc astept un raspuns 🙂

 6. Buna Ziua! Ma numesc Matei si locuiesc in Nuremberg,am terminat Kinetoterapie la Facultatea de medicina in Tm in urma cu 3 ani si am lucrat un an si jumatate ca si kinetoterapeut in Romania si as vrea un job in domeniu in Nuremberg Va multumesc!

 7. Buna ziua. Ma numesc Porima Elena locuiesc in Nurnberg vorbesc germana la nivel mediu si sunt in cautarea unui loc de munca. La curatenie sau ca ingrijitoare la batrani sau in orice alt domeniu.Va multumesc!!!!

 8. Buna ziua suntem doi baieti care am dori de munca in orice domeniu nu suntem calificati unul dintre noi detine permis categoria B 015171680666

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *