Locuri de munca in Frankfurt

i4Job


Ne bucuram ca din ce in ce mai multi romani din Germania apeleaza la site-ul nostru pentru a gasi sau oferi un loc de munca. Iata ca impreuna cu romanii din Frankfurt am decis sa deschidem special pentru cei ce cauta un loc de munca in cel mai mare nod aerian din Germania, o pagina separata.

Indiferent ca va cautati un loc de munca in Frankfurt ca sofer, asistenta medicala sau optati pentru un job ce necesita studii superioare, un CV postat pe site-ul nostru iti poate aduce mai multe beneficii decat ai sperat. CV-ul nu trebuie s afie unul formal, ci trebuie sa fie scris in romana si germana (daca puteti), sub forma unei scurte descrieri a experientei voastre de pana acum.

In mod evident ca o experienta de munca in Germania reprezita un avantaj, iar daca ati mai lucrat in Frankfurt, avantajul se dubleaza. Daca aveti deja o locuinta aici, iar ati mai urcat o treapta pe lista celor alesi cu predilectie de catre angajatori.

In cazul in care apelati la firme de intermediere, tineti cont ca firmele serioase nu va cer nici un ban in avans, nici macar pentru a intocmi dosare, etc. Rare sunt cazurile incare firmele de recrutare cer un mic comision dupa prima luna de munca, insa cele neserioase vor cere bani in avans. Daca va aflati in Romania, aveti mare grija cu cine colaborati, cazurile de inselatorie sunt foarte dese, iar daca ati avut astfel de exepriente, e bine sa stim si noi!

locuri-de-munca-in-Frankfurt


News Reporter

11 thoughts on “Locuri de munca in Frankfurt

 1. Buna,am 43 de ani, vorbesc limba germana la nivel avansat si doresc un loc de munca ca sofer sau alt domeniu. Prefer in acest oras pentru ca as avea probabil sanse unde sa locuiesc. Va multumesc!

 2. Salut! Sunt Costin, am 20 de ani,nu vorbesc foarte bine limba Germana dar ma descurc. Am permis de conducere dar nu optez neaparat pe aceasta meserie. Sunt deja in orasul Frankfurt si imi caut loc de munca!

 3. Sunt Iancu Cosmin Costel, am 28 de ani sunt in Frankfurt si inca nu am un loc de munca, as vrea sa lucrez ca sofer, am carnet de sofer de opt ani si sper ca ma veti ajuta sa gasesc un loc de munca , va multumesc.

 4. Salutare tuturor. Ma numesc Florin am 33 ani si locuiesc in zona Frankfurt si nu reusesc sa imi gasesc ceva de munca, nivelul meu de germana este A1. Accept orice tip de munca fabrica constructii restaurant sofer etc..vorbesc engleza si italiana daca poate sa ma ajute intrun fel nr meu de tel :015145592255 Va multumesc!

 5. Buna ma numesc Brandas Alex-Vlad am 19 ani sunt in zona Frankfurt si imi caut de munca nu vorbesc limba germana. Accept orice fel de munca, daca ma puteti ajuta contacti-ma la nr.de tel +49151/6699/2256, va multumesc.

 6. Salut. Ma numesc Ionut , am 39 ani , sunt in Zeppelinheim impreuna cu familia si caut un loc de munca. Nu vorbesc Germana ,cunosc un pic Engleza , am permis auto cat. B . am gewerbe .Daca ma puteti ajuta contactti-ma la nr de tel.+4915145435581. Va multumesc

 7. Salut.Ma numesc Adrian, am 28 de ani,sunt in Frankfurt si caut loc de munca. Nu vorbesc germana , înțeleg si vorbesc la nivel mediu engleză ,am permis cat. B,C,E.
  Ma puteți contacta la nr de tel . +49 151 71779159 Sau pe Adrian.dinu86@yahoo.ro

 8. Buna seara! Ma numesc Ionut, am 25 de ani. Am permis de conducere de 5 ani, imi doresc sa vasesc un loc de munca in orice domeniu, nu am pretentii de un salariu mare, doar sa pot sa castig ceva mai mult decat in tara. Va multumesc anticipat!

 9. Buna seara Ma numesc Marius Timofi locuiesc in Frankfurt am Main de 2 ani. Am experienta de lucru de 15 ani in amenajari interioare ,vopsitorii si zugraveli de orice fel.Vorbesc lb germana conversational.caut UN loc de munca .Precizez :Sunt de aproape trei ani in Germania si am lucrat CU gewerbw si in ultimele 5 luni am fost angajat. 015145910622 numeral meu de tel.

 10. Buna ziua, ma numesc Ghita Cornel am 25 de ani locuiesc in Frankfurt, am permis cat B plus atestat si experienta ca stivuitorist. cunosc limba Germana la nivel inceptator si imi caut de munca. va rog sa ma contactati la nr de tel 015144976720.va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *