Locuri de munca in Dortmund

i4Job


Nu ma asteptam la o reactie asa de rapida din partea romanilor din Dortmund, iata ca am si primit doua mesaje de la Andrei, pe care le publicam aici. Daca vreti si voi sa postati un anunt, fie ca sunteti in cautarea unului loc de munca in Dortmund, fie ca oferiti sau stiti un loc de munca, noi suntem aici si va publicam anuntul gratuit.

Buna dimineata.am terminat facultatea de constructii civile Drumuri si poduri. Sunt in Germania, momentan in Bergisch Gladbach. Doresc sa muncesc, am 24 ani am si carnet de sofer catergoria B, ma straduiesc sa invat germana. Sunt din 3 octombrie aici. Am muncit doar 2 saptamani in constructii. Acum nu am de munca. As dori ajutor din partea cuiva, daca-mi poate da cineva vreo sugestie.

MULTUMESC FRUMOS.

Andrei a mapi spus: As dori si eu sa muncesc. Sunt in Germania de o luna de zile, unde am muncit 2 saptamani in constructii, momentan nu lucrez, am 24 ani. Am si carnet de conducere categoriaB. Studii Facultatea de Constructii Civile. Multumesc frumos.Va rog Cine ma poate ajuta.

Acum Romanii din Dortmund pot si ei contribui cu anunturi legate de munca in zona lor, poate gasesc un afis sau un anunt pe interenet si doresc sa-l dea mai departe.

Indiferent de scopul in care plasati anunturi legate de munca in Germania, aveti cateva orase unde locul este dedicat respectivului oras, asa cum aici primim anunturi doar pentru Dortmund si imprejurimi.

Locuri de munca in Germania


News Reporter

2 thoughts on “Locuri de munca in Dortmund

  1. Buna ziua. Locuiesc in Germania din luna Mai. Îmi caut de lucru in Dortmund. Nu am reușit sa învăț încă limba, dar nu este târziu. Va sunt foarte recunoscătoare dacă mi-aș găsi de lucru. Va multumesc din suflet ! O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *