i4Job


Precum stiti portalul Romanii din Germania are semnate parteneriate cu diverse alte comunitati, printre care si comunitatea Caut Bona de pe FaceBook, iata de ce vrem sa va oferim doua posibilitati: prima este si cea mai importanta in acest moment, sa va gasiti un loc d emunca bazat pe ofertele primite de la comunitatea de romani din Germania, iar a doua oportunitate, pentru viitor – sa plasati anunturi legate de munca de bona in Germania.

Ramona Nagy a postat ieri un anunt prin care va informeaza ca face selectie pentru a angaja o bona in orasul Regensburg din Germania pentru cei doi copii ai sai, de 3 si respectiv 5 ani. Anuntul il gasiti postat pe Pagina Caut Bona, puteti discuta direct cu ea. Angajarea va incepe de la 7 ianuarie, anul viitor.

Bona va fi de tip intern, va locui cu familia Ramonei si va avea propria camera. Iata mai jos anuntul postat de Ramona pentru o bona in Regensburg:

In casa locuiesc eu, prietenul si cei doi copii. Eu vorbesc romana/germana/engleza, copiii vorbesc romana/germana, prietenul germana/engleza.
Copii vor fi la gradinita de la 8 si trebuie luati intre 14 si 16. Noi lucram 8 ore pe zi.

ingrijire copii in germania

Puteti posta anunturile de angajare ori aici ori pe site, de preferat pe site, pentru ca noi le vom posta apoi automat si pe FaceBook! Postarea anunturilor este GRATUITA!