i4Job


Daca tot am inceput cu romanii din zona Bayern, Baden Wurttemberg – e momentul sa adaugam cateva locuri de munca disponibile pentru romani. Pe parcurs vom mai adauga si alte oferte, incepem cu cele mai recente primite la redactia portalului nostru in aceasta seara. In cazul in care stii limba germana si esti sofer categoria C,CE – te poti angaja cu un salariu ce porneste de la 9,50 euro pe ora la care se adauga si diurna de 6 euro.

Sofer Categoria C – transport de maxim 8 pasageri in afara conducatorului auto; masa totala peste 3.500 Kg + remorca ce nu depaseste 750 de kilograme.

Sofer Categoria CE – asemanator categoria C la care se adauga o remorca sau semiremorca cu ma sa totata mai mare de 750 kilograme.

Deasemenea sunt cautati soferi categoria D,DE (autobuz) in aceleasi conditii ca mai sus, limba germana la nivelul A2-B1, vechime minim doi ani ca sofer la aceasta categorie.

Sunt cautate asistente medicale pentru lucru in spitale, acestea trebuie sa aiba o diploma de absolvire a unui curs de Germana B2 eliberat de institutul Goethe. Cheltuielile de drum si cazare sunt suportate de angajator.

Pentru toate ofertele de angajare de mai sus nu se percep taxe sau comisioane. Mai multe detalii la adresa: Personalvermittlung Löwe Kindleber Straße 18 99867 Gotha Tel. 004936213515203 sau 004915166576128 sau eail : personalvermittlung-loewe[at]hotmail.de

asistente medicale germania