Autocar romanesc implicat in accident
De 

i4Job


Iata ca un nou autocar romanesc a avut o soarta pe care nu o dorim nimanui, in oraselul Feucht (Roth) de langa Nürnberg a avut loc un accident tragic, in care au fost ranite cateva persoane, dintre care trei in mod grav. Nu stiu ce firma era in administrarea autocarului, poate aflam de la voi, insa e bine de stiut. Politia spune ca soseaua umeda si viteza ar fi de vina, insa mai pe scurt se spune: soferul este cel vinovat, autocarul este inalt, la curba nu fortezi cu 100 de km pe ora!

Autocar romanesc implicat in accident

Multi comenteaza ca nu conteaza firma ci doar soferul, eu zic ca sunt ambele importante, caci daca ai tahomentru la autocar si nu fortezi sa faci cat mai putine ore, ai sansa sa ajungi intreg acasa. O spun ca sofer cu experienta, peste 30 de ani nu sunt putini, deci daca ma obliga sa ajung in 10 ore la Arad din nordul Germaniei, cu siguranta am sanse sa o dau in bara.

Sfatul meu: nu mergeti cu microbuzele cu un singur sofer viteaz ce vine din Romania pana la Munchen in cel mai scurt timp [ evident este un exemplu de destinatie ], mergeti cu firme de transport sau cu persoane de incredere. Asta este sfatul meu, pana la o alta intalnire pe subiectul transport de persoane intre Germania si Romania, va recomandam sa vedeti si oferta noastra de rezervari online! Nu uitati: trebuie sa selectati cate ceva din cele trei rubrici, nu lasati neselctata nici macar una, pentru ca altfel nu se va afisa nimic! Avem peste 30 de firme de transport inscrise in programul nostru, deci aveti de unde alege in functie de destinatie si pret, evident!

Accident-Germania
Accident autocar in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *