Branchenbezogene Vermittler SRL e teapa sau nu e teapa?
De 

i4Job


Am fost recent interpelati de mai multi romani care spun ca au luat teapa de la firma Branchenbezogene Vermittler SRL din Arad, insa pana acum nu am primit date concrete, ca sa putem trage o concluzie clara, asa ca va invitam sa dati informatii personale, in cazul in care ati lucrat cu aceasta firma pentru a va gasi un loc de munca in Germania. NU acceptam nicio declaratie fara dovezi si date concrete, gen: am fost in data de si am semnat asa ceva, insa nu am primit sau etc. In acelasi timp asteptam si o pozitie oficiala a celor de la Branchenbezogene Vermittler SRL.

Branchenbezogene Vermittler SRL este sau nu teapa ?

In acest moment firma apare in lista ITM Arad ca fiind functionala si in regula, la adresa localitatea Arad, strada Calea Victoriei, nr. 13, judetul Arad. Deci nu avem date oficiale prin care sa puteam afirma clar ca aceasta firma da teapa romanilor ce isi cauta de munca in Germania sau in alte tari ale Uniunii Europene.Ce pare mai bizar totusi este faptul ca firma respectiva nu are un site care sa apara in prima pagina atunci cand cauti date despre Branchenbezogene Vermittler SRL. Insa asta nu inseamna ca firma nu are site sau ca trage teapa celor ce apeleaza la ea.

Ce spun cititorii nostri pe FaceBook: Ieri am sunat si eu pe fix la ei si mi-a spus ca in cel mai scurt timp colegii de la departamentul plecari vor lua legatura cu mine . Cred ca pot sa astept mult si bine . Sunt curios sa vad ce o sa-ti spuna daca iei legatura cu ea. Hm, la 100 de persoane au bani de un concediu grozav .

Eu am fost miercuri / a zis ca in 27 e plecarea, si eu tot ca sofer trebuia sa muncesc, categoria C . Am cautat pe net si am vazut ca firma e infiintata in 16 april 2015. Asteptam si alte opinii de la cei care au avut contact cu SC Branchenbezogene Vermittler SRL.

tepe locuri de munca
Tepe cu locuri de munca in Germania

Ultima ora: Aceasta discutie este inchisa pana vom primi dreptul la repica sau vor apare date oficiale despre subiect!


News Reporter

18 thoughts on “Branchenbezogene Vermittler SRL e teapa sau nu e teapa?

 1. Am contactat firma in data de 27.05.2015, evident deplasandu-ma la sediul acesteia, unde am semnat un contract de mediere in vederea obținerii unui loc de munca în străinătate, asta dupa ce in prealabil am intrebat unde se afla locul de munca, daca sunt platite taxele catre stat, ma refer la asigurare, sanatate, somaj si restul,răspunsul fiind afirmativ, contractul se face cu o firma din Germania, respectiv in orasul Drezda, postul fiind de sofer de basculanta. Totodată doamna care a facut prezentarea locului de munca mi-a spus ca plecarea se va face în data de 03.06.2015 si voi fi contactat in data de 02.06.2015 de un reprezentant de la departamentul plecari pentru a imi comunica ora si locul plecarii. În data se 28.05.2015 am avut un apel telefonic de pe un numar de telefon, care a semnat cu un beep, iar dupa ce am apelat mi-a răspuns un bărbat care mi-a spus ca este un dispecerat fara sa imi spuna de la ce companie este. Tinand cont de faptul ca am stabilit cu doamna de la Arad ca voi fi contactat in data de 02.06.2015, nu am luat în considerare apelul. In data de 02.06.2015 am sunat eu la numărul de pe contract unde mi-a răspuns o persoana de sex masculin care, dupa ce i-am comunicat numărul contractului de mediere, mi-a spus ca am fost contactat telefonic în data de 28.05.2015 dar nu am răspuns, motiv pentru care am pierdut oferta. După discuțiile purtate cu diferite persoane de la diferite departamente, mi s-a spus ca am fost contactat telefonic sa imi ofere, de fapt, un loc de munca la bandă, desi eu optasem pentru locul de sofer de basculanta. Cerand explicații, am fost contactat telefonic de un reprezentant al firmei care s-a prezentat drept Marius, si care fara sa ma lase sa vorbesc mi-a spus ca un robot ca am fost contactat si pentru ca nu am răspuns am pierdut locul de muncă si voi fi contactat alta data. Nu am decât sa aștept, dar, pare-se ca voi astepta degeaba. Am uitat sa menționez faptul ca, pentru contractul de mediere am fost nevoit sa plătesc suma de 580 lei, suma care, chipurile, sunt contravaloarea transportului pana la locul de munca, bani ce imi vor fi restituiti de către angajator. Oricum mi-am luat adio de la bani, dar speranta moare ultima. Toate astea pentru ca tara noastră creează un cadru legislativ propice pentru dezvoltarea afacerii „moderne „, voi reveni cu amănunte în cazul în care apar ceva modificări, nu am ce face decat sa astept trecerea timpului deoarece in baza contractului de mediere firma are timp trei luni de zile sa imi găsească de munca, asta bineînțeles dupa ce mi s-a promis ca locul de muncă este al meu si plec în data de 03.06.2015. Va salut cu respect.

 2. Sorin si eu am fost la aceiasi firma din Arad ca sofer, trebuia sa plec pe 17-06-2015 si nu am plecat, mi-a spus ca nu sunt actele semnate de neamt, mai dureaza 2 – 3 zile. numere de telefon 0722502063 si la firma 0747914285.

 3. Mă numesc ER și sunt în aceeași situație in care se află Ciprian .Lucrurile s-au intâmplat identic cu excepția telefonului care nu a sunat de loc.Sunând eu la firmă mi s-a comunicat că este amânată plecarea din 17 iunie 2015 pentru că nu s-au intors documentele de la angajator din Germania.Trebuia să plec tot ca șofer pe basculantă.Menționez că ne sunt furați banii și timpul nostru cu viclenie , promițându-ne la telefon un loc de muncă ca fiind sigur, ce in realitate nu există, lucru ce determină deplasarea noastră la Arad și semnarea acelor documente de mediere . Salutări cordiale insoțite de rugămintea ca organele competente de control să ia toate măsurile necesare în vederea clarificării situației ,intrucât nu e un ca singular, în această situație fiind zeci de români.

 4. Ma numesc Dinulescu Radu si eu trebuia sa plec in data de 17 mai si se pare ca nu am plecat. Hai sa ne lasam numere de telefon si sa ne sunam si sa mergem pa ei sa ne luam banii – suna-ma la 0729537130

 5. la firma asta am fost si eu , si trebuia sa plec pe data de 03-06-2015 si nu ma sunat nici in ziua de astazi 19-06-2015 iam sunat eu si mereu mise zice ca sa astept telefonul de la ei ca in cateva zile are sa ma sune

 6. Buna ziua. Am fost si eu la aceasta firma si m-au pus sa aduc fel si fel de documente si poze peste poze. Dupa ce am platit cei 580 de lei am fost sunat si mi sa spus ca in ziua plecarii va trebui sa platesc transportul (130e) si comisionul(100e), care la prima intalnire mi sa spus ca acest comision mi se va retine din primul salariu. M-au sunat si mi-au zis ca maine sa ma prezint la Arad pentru plecare. Si eu am optat tot pentru o bascula.
  Maine voi merge la Arad si voi vedea ce se va intampla. O sa revin cu amanunte daca e ok sau nu.
  O zi buna!

 7. Buna ziua, si eu am fost la aceasta firma pe data de 15-06-2015, trebuia sa plec in data de 24 dar de fiecare data cand sunam ma amanau cu citeva zile, astazi mi-au spus sa mai am rabdare. Daca e o pacaleala, propun sa mergem impreuna la sediul lor si sa ne recuperam banii. Daca mai e cineva de acord, scrieti in comentarii.

  1. Buna ziua ma numesc alexandra am fost si eu pe data de 27.06.2015 [ postat i4jobs ]

 8. Am fost la firma in data de 17-06-2015 pentru a semna contractul si a achita cei 580 lei pentru transport. Doamna respectiva a spus ca plecarile sunt din data de 24 si sa astept un telefon cu cateva zile inainte. Bineinteles ca telefonul nu a sunat si am revenit de cateva ori cu un telefon la numarul de pe contract, de fiecare data spunandu-mi sa mai astept cateva zile pentru ca voi fi contactat 100%.

  1. O singura intrebare am, daca in contract spune ca cei 580 d elei sunt pentru transport! Daca DA, puteti cere bani inapoi in instanta, desi cred ca nu scrie transport ci mediere, intermediere, bla – bla. Oricum puteti merge in instanta, iar daca sunteti peste 10 sau 20, cred eu ca ceva se va lamuri.

   1. nu sunt ei asa de fraieri, pe chitanta scrie clar „contract de mediere”, deci?

 9. Dupa cate vad eu, aceasta firma ne duce cu presul, vina este a statului pentru ca le da posibilitatea acestor firme sa functioneze, eu inca mai sper, insa nu mai am acelasi entuziasm

 10. eu am comentat pe internet ca am fost la firma aceasta si ca am facut un contract si ca trebuia sa plec pe data de 03 06 2015 si dupa cateva zile iam sunat sa ii intreb care mai e treaba si domnul mia zis ca domnu ewelin dumnevoastra ati comentat pe internet despre firma asta si eu iam zis da si dupaia el in zice ce ati zice dumneavoastra daca va dam in jutecata pentru ca ati comentat urat despre firma adica pe bani mei care iam dat tot ei cu o rusinare mare mai ma si ameninta ca o sa ma de in judecata si cu toate aste vreau sa zic ca ei urmaresc apsolut tot ce se scrie pe internet chiar sunt de acord si eu sa ne stragem cu toti si sa ne ducem peste ei pentru ca sunt anumite persoane care nu au bani si sau inprumutat ca sa duca la ei sa le dea un loc de munca sau poate alte persoane are copii si in loc sa le dea lor le da la firma ca sa ne pacaleasca

 11. Buna seara de aceasta data, astazi m-am hotarat sa scriu din nou si va relatez cele intamplate mie, fara sa generalizez si exprimand doar propria mea poveste reala.
  In data de 17,18,19.06.2015 am fost contactat de Alina Dumitrescu, reprezentanta firmei pentru o posibila plecare in data de 20.06.2015 ca sofer camion/schele, la ultima discutie din data de 19.06.2015 doamna Alina comunicandu-mi ca nu s-a mai putut lua legatura cu angajatorul si plecarea se amana. Pana aici totul parea corect, doar nu pot sa isi asume raspunderea sa trimita pe cineva la munca doar cu cerere de oferta din partea angajatorului si fara contract incheiat. Ceea ce m-a deranjat a fost ca in data de 25.06.2015 am primit prin posta de la firma o scrisoare in care se comunica „CONTACTARI TELEFONICE NEREUSITE”, facandu-se referire la data de 17.06.2015, data la care va reamintesc am purtat discutiile telefonice cu reprezentanta firmei. In momentul in care am primit si citit „scrisoarea” am luat hotararea sa iau din nou legatura cu doamna Alina pentru a clarifica situatia, lucru pe care l-am si facut. In urma cu 4 zile si respectiv 2 zile am contactat telefonic la numarul de telefon 0735169825 departamentul de plecari, unde am vorbit cu Marius (acelasi domn care ma expediase cu un ton de superioritate in data de 02.06.2015) cu privire la faptul ca doresc sa fiu contactat de doamna Alina Dumitrescu. Acest lucru, dupa cum bine intuiti, nu s-a intamplat!
  Ma intreb totusi: – oare, nu ne promit locuri de munca inexistente fizic la momentul incheierii contractului de mediere?, cautand ulterior,
  – de ce de fiecare data cand suni la numerele lor de telefon, reprezentantii firmei nu se prezinta?, iar dupa ce ii intrebi acestia se recomanda doar cu prenumele?, desi in toate companiile sau firmele care au domenii de activitate ce implica lucrul cu publicul orice operator raspunde spunand numele firmei precum si numele si prenumele lui!
  – oare, desi raspunzi la telefon, accepti oferta, dar de plecat nu mai pleci din motive invocate de firma (nu s-a mai putut lua legatura cu angajatorul, nu au ajuns contractele, etc), ei iti trimit la adresa de corespondenta adrese continand „CONTACTARI TELEFONICE NEREUSITE”, incearca sa dea vina pe noi in cazul intentarii unui proces?, spunand ca noi suntem cei responsabili de pierderea contractului de munca?
  Nu stiu de ce, dar dupa felul in care am fost tratat am banuiala legitima ca firma nu si onoreaza obligatiile fata de clientii ei.
  Cu stima.

 12. Buna ziua la toata lumea, am citit si eu ce srie aici dupa 3 saptamani de disperarre cand am vazut ca sotul meu nu ai pleaca, a optat pentru postul de opertaor banda in fabrica, si acuma vreau sa va zic ca a plecat dupa 3 saptamani jumate hai sa zic o luna. E de 4 zile acolo are 1599 salar si o masa pe zi , o sa va pun si contractul aici sa-l vedeti, dupa parerea mea sunt seriosi dar nu poti peca in 2 zile si nu oricine,din cate am observayeu. Numai bine,a si apropo postarile favorabile de ce nu se posteaza?

 13. Unde-i contrectul pentru Ioana Cotuna?

  [ Moderat de administratori – acest post se inchide, cred ca s-a spus si pro si contra, daca vor fi date suplimentare vom deschide alta discutie ] – Asteptam dreptul la replica.

Comments are closed.