Locuri de munca in Essen
Ro 

i4Job


Daca tot avem o pagina speciala pentru romanii din Essen, e timpul sa avem si una pentru cei ce vor sa-si gaseasca un loc de munca in Essen. Grupul nostru de pe facebook a depasit 22.000 de membri, zic eu ca este o performanta, insa acela este de fapt dedicat celor ce isi cauta un loc de munca in Germania, pe cand un grup de persoane din Essen este cu totul alta mancare de peste. Cu aceasta ocazie as dori sa invit pe cei ce au o firma in Essen, sa zicem un restaurant sau un magazin cu produse romanesti, sa nu ezite sa ne anunte atunci cand au nevoie de personal si fac angajari. Un exemplu de colaborare este Bistro Rezident din Frankfurt, care a ales sa fie sponsor al site-ului e4De.

Essen nu este tocmai un oras mare, comparativ cu altele, insa aici traiesc deja destul romani si este evident ca in cazul incare stii limba germana sansele de angajare cresc.  Totusi daca e sa comparam cu Romania, Essen este de doua ori mai mare decat oricare alt oras in afara Bucurestiului, aici traind aproape 600.000 de locuitori. Prin urmare este o cerere destul de mare de personal pentru servicii. Intelegi acum de ce insistam pe limba germana? Nu pentru ca asa ne place noua, ci pentru ca asa iti cresc tie sansele de angajare in Essen sau in oricare alt oras din Germania!

Atunci cand iti cauti un loc de munca, nu uita sa vezi si ce oportunitati sunt oferite pe site-ul Eures, pentru ca asa cum am mai spus, ei ofera locuri de munca legale, fara riscuri, iar o astfel de oportunitate nu trebuie ratata, mai ales ca site-ul este si in limba romana. Adevarat este si ca ofertele sunt in limba germana, insa asta si cauti nu? Un loc de munca in Germania!

muncitori in germania


News Reporter

4 thoughts on “Locuri de munca in Essen

    1. Vezi ce oferte de munca mai sunt aici pe site si nu uita sa lasi si o modalitate de contact, altfel cum sa stei lumea cum sa te anunte sau firmele sa te caute? Ar fi ok daca ai spune si ce fel de loc de munca ai dori sau poti face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *