Restaurant romanesc in Frankfurt
Ro 

i4Job


Din ce in ce mai multe restaurante romanesti apar in Germnania, deci era firesc sa avem si unul in Frankfurt. Daca vrei sa gusti iar din bucatele traditionale romanesti, sa mai stai de vorba cu romani din Frankfurt, atunci esti invitat la Bistro Rezident, pe care-l gasesti la adresa: Sprendlinger Landstrasse 37, Offenbach 63069 , Hessen sau la numarul de telefon +49 1515 0981270. Cu siguranta ca in curand ai sa-ti serbezi ziua de nastere, sau pur si simplu ai sa vrei sa stai la o bere cu prietenii, deci  unde in alata parte daca nu intr-un restaurant romanesc?

Restaurant romanesc in Frankfurt

Restaurant romanescAzi 12 ianuarie Bistro Rezident din Frankfurt si-a deschis portile pentru toata lumea, dar mai ales pentru romanii din zona. Abia asteptam sa primim cateva poze si evident meniul cu preturi, ca sa stiti la ce sa va asteptati.  Tot ce trebuie sa faceti este sa va deplasati pe Sprendlinger Landstrasse 37, Offenbach 63069.

Cum patronul este roman, banuiesc ca o sa aveti multe de discutat, mai ales acum dupa sarbatori. Iar dupa ce veti face prima degustare a bucatelor, va asteptam cu primele impresii, sugestii sau de ce nu, laude aduse patronului.

Pana cand vor sosi primele impresii si meniul de la Bistro Rezident va dorim pofta buna si distractie placuta! Nu uitati sa anuntati si prietenii de existenta noului restaurant romanesc din Frankfurt, nu vrem sa ramana niciun roman care sa rateze ocazia de a calca pragul macar odata. Pentru mesaje si informati iva asteptam si in grupul nostru de pe facebook – Romanii din Frankfurt, sau de ce nu direct pe pagina patronului!

Restaurant romanesc Frankfurt
Restaurant romanesc in Frankfurt


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *