i4Job


Asa cum deja sunteti obisnuiti incercam sa dam romanilor din Germania cat mai multe detalii legate de interesele lor in diferite domenii, iar azi vrem sa facem o lista a notarilor romani din zona Stuttgart. Evident ca puteti apela de obicei la ambasadele Romaniei si la consulate, insa de multe ori este mai usor sa mergeti direct la un notar roman stabilit in zona in care locuiti. In acest fel veti putea discuta mai usor in limba romana, veti legaliza actele si veti primi raspunsuri la intrebarile legale pe care le aveti. Astfel zicem noi am pasit cu dreptul pentru romanii din Germania in 2015!

Notar roman in Stuttgart

Daca esti unul din notarii romani din Stuttgart si doresti ca adresa ta si datele de contact sa fie prezente pe portalul romanilor din Germania sau pe cel al romanilor din Stuttgart, te rugam sa ne lasi un mesaj si te vom contacta pentru a stabili detaliile. Iar daca esti unul dintre romanii ce cauta un notar poti deasemenea sa ne scrii sau sa contactezi unul dintre notarii din lista noastra.

Va reamintim ca site-ul nostru are asociate cateva pagini si grupuri de romani pe facebook, deci audienta este destul de mare. In plus in fiecare luna tot mai multi romani din Stuttgart dar si din alte orase din Germania iau legatura cu noi pentru a afla informatii legate de notari, contabili sau avocati. Speram noi ca in scurt timp sa ne permitem sa facem o lista cat mai amanuntita cu romanii ce presteaza astfel de servicii, cel putin in orasele unde avem chiar noi stabilit eanumite contacte directe cu acestia.

Romani in Stuttgart