i4Job


Caut bona interna, locuim in Gleisdorf Austria. Oferim cazare, mancare si 350 de euro lunar. Orele de lucru difera de la o saptamana la alta. Deoarece noi lucram in schimburi, 2 saptamani pe luna trebuie sa lucreze aproximativ 7 ore pe zi, iar celelalte doua saptamani avem nevoie aproximativ de bona doar 2 ore pe zi. Bona trebuie sa stea doar cu copilul, nu trebuie sa gateasca sau sa faca alte treburi casnice.

Am reprodus mai sus anuntul de pe Caut Bona, pagina noastra partenerea de pe FaceBook in legatura cu locurile de munca pentru romani. Astfel am deschis topicul legat de gasirea unui loc de munca in Austria la familii de romani stabiliti aici.

Tot ce trebuie sa faceti este sa postati anuntul vostru ori aici ori pe FaceBook. Daca anuntul va fi explicit, sansele de a angaja o bona sau de a va angaja ca bona interna in Austria vor creste substantial. Peste 10 mii de cititori trec pe aici saptamanal, deci nu trebuie sa va faceti grija cu privire la oportunitatea unui anunt de angajare in Austria.

Cand postati anuntul, indiferent de care parte a baricadei sunteti, bona sau angajator, postati modalitate de contact, conditii cerute, ore de lucru si salariu. Nu va zgarciti la cuvinte, nu costa nimic, serviciile portalului nostru sunt 100 % gratuite!

Caut-Bona