Amenzi de 2.180 de euro pentru poluare
At 

i4Job


Inca de la inceput va spunem ca e vorba de Austria si nu de Germania sau Romania, iar amenzile acestea se primesc pentru depasirea vitezei in zonele in care poluarea a fost depasita si vedeti avertismentul din poza. Semnalizarea poate fi electronica sau permanenta, cel mai adesea o intalnim pe autostrazile din Austria, cand senzorii din sosea detecteza depasirea gradului de poluare pe respectiva portiune!

Immissionsschutzgesetz Luft
Immissionsschutzgesetz Luft

Immissionsschutzgesetz Luft este ceva mai nou, deci nu va aventurati prin Austria cand vedeti acest semn, amenzile sunt de cateva ori mai amri decat in mod normal pentru depasirea de viteza, ajungand si pana la 2.180 de euro.

Asadar cei ce mergeti in Austria la schi sau veniti acasa din Germania sau Austria, mergeti cu bagare de seama, sa nu va treziti cu o suma prea mare pentru buzunarul vostru de plata la autoritatile din Austria.

Nu va bazati ca viteza admisa pe autostrazi in Austria este de 130 km/h, exista mereu riscul de a depasi viteza stabilita, in unele zone este semnalizata chiar 80 km/h – desi foarte rar.

In speranta ca v-am fost de folos, poate ne trimiteti si cateva poze mai bune cu acest avertisment, am vrea sa postam poze de calitate pe site-ul nostru! Avertizati prietenii si colegii care stiti ca vor trece in aceasta perioada prin Austria, sa fim cu totii cu inima impacata!

Va dorim in continuare duminica placuta si distractie cu ocazia BlackFriday si apoi de Craciun si Anul Nou! Portalul Romanilor din Germania este alaturi de voi!

Immissionsschutzgesetz Luft
Immissionsschutzgesetz Luft


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *