Brazilia umilita de Germania

i4Job


In timp ce noi scriam cateva articole noi despre roamanii din Germania, la televizor prietenii nostri urmareau cum Brazilia este  umilita de Germania, in numai 45 de minute nemtii oferind brazilienilor 5 goluri. Va invit sa comentati si sa spuneti cum a fost posibil asa ceva! Vom asista la primul 10 la zero din istoria recenta a Campinatului mondial de Fotbal? Thomas Müller a fost primul care a inscris, era minutul 11, a urmat un gol superb marcat de Miroslav Klose in minutul 23, apoi a urmat dezastrul pentru gazde, inca 3 goluri ce au pus pe butuci echipa gazda.

La doar unminut distanta Toni Kroos a reusit sa-i umileasca iar pe brazilieni, urmand a inscrie si golul cu numarul 2 pentru el, la inca un minut distanta. Sami Khedira a inchis repriza cu scorul fenomenal de 5 – 0!

Live! Intre timp, parca nici nu mi-au lasat timp sa respir, nemti iau mai inscris un gol prin André Schürrle, scorul in acest moment fiind 6 la zero pentru europeni! Daca Olanda va invinge Argentina, vom avea o finala europeana, sudamericanii find cei invinsi.

Update: Se pareca nici nu apucam sa scriem si golurile se adauga in poarta brazilienilor, Germania nu a mai marcat atatea goluri de multa vreme, poate doar la meciurile de antrenament! Un umilitor 7 la zero, fara gol de onaore macar pentru tara gazda! André Schürrle abia intrat a reusit deja sa ofere doua goluri! Ce mai poate urma? Incredibil, acest meci trebuie inregistrat si apoi dat ca exemplu de antijoc la un Campionat Mondial de Fotbal!

Inainte de fluierul de final Oscar a reusit golul de onaoare pentru Brazilia! Cu un bilant de 8 goluri pe meci, Germania invinge Brazilia cu 7 la 1, incredibil dar adevarat! Va steptam la finala!

Brazilia Germania 5-0


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *