Cum ati petrecut de Valentine’s Day

i4Job


Ieri pe 14 februarie jumatate de glob a petrecut de Valentine’s Day, ziua indragostitilor importata din America. Ma gandesc ca multi dintre romanii din Germania au sarbatorit aceasta zi alaturi de persoana iubita, poate ca multi s-au si casatorit sau logodit. Chiar acum imi dau seama ca nu avem pe site doua rubrici care daca nu sunt cu adevarat importante, totusi ar putea fi tentate: intalniri si casatorii.

Va provoc sa postati pe FaceBook poze despre cum ati petrecut de Valentine’s Day in Germania, si evident va intreb daca credeti ca ar fi utile cele doua rubrici, sau macar una din ele. Eu unul am oferit sotiei mele o cina romantica pregatita de mine, in cei aproape 10 ani de casnicie am gatit de 3 sau 4 ori, odata ca sa-i dovedesc iubitei mele sotii ca stiu sa fac sarmale, apoi am pregatit o cina romantica ca acasa la noi in Romania, cu lumanari si friptura la gratar facuta dupa o reteta proprie, si cred ca ieri a fost a treia oara, poate am scapat una – ram ma indoiesc.

Valentine’s Day sau Dragobete

iat ao intrebare care cred ca e mai mult retorica, caci cel putin eu asa cred, toti aleg Dragobetele! Sau ma insel? Preferam o sarbatoare aproape universala in locul celei pur romanesti? Pana la urma nu raspund eu in locul cititorilor, asa ca va alas pe voi sa spuneti ce alegeri? Pentru cine nu stie, pe 24 februarie romanii sarbatoresc Dragobetele – care vine din zona slava de fapt.

valentine-s-day


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *