Cinema Online pentru Diaspora

i4Job


Cred ca ceea ce ne lipsea pe site era distractia, printre zeci de articole depsre mulnca si alte chestiu serioase, era nevoie de un loc special unde sa ne descretim fruntile. Un astfel de loc ar putea fi site-l cu circuit inchis Cinema 24h al unui prieten care e inebunit dupa filme bune. Tot ce trebuie sa faci este sa-i spui ce film ai vrea sa vezi, el iti da parola si tu te uiti la film.

In felul acesta facem doua treburi intr-una, in primul rand tu vezi filmul preferat, iar baza de filme se mareste odata cu fiecare cerere. Sa zicem ca ai vrea sa revezi un film cu Jean Claude Van Damme. Ce zici de un film din 2003 cu actiunea in Rusia? Daca iti place, cere filmul, sau cere un film pe care iti doresti cu adevarat sa-l (re)vezi.

Ce gasesti acum pe Cinema online?

Poti (re)vedea daca doresti Bulletproof Monk – Calugar antiglont sau B.D. la munte si la mare – o comedie spumoasa de acum peste 25 de ani. Dar avem si desene animate pentru copii tai, pe un site fara reclame, fara alte chestii enervante, pur si simplu filme online si atat. Ca sa nu uit de principala cerinta, like-ul pe pagina lor de FaceBook, unde deja s-au inscris peste 1800 de prieteni! Numai tu nu esti inca printre ei!

Filme online cu Van Damme


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *