Pavel Stratan si o lada de bere

i4Job


Renumitul cantaret Pavel Stratan, cel care a oferit placerea celor ce sunt indragoastiti de bere melodia Eu beu, putin cate putin oportunitatea de a gasi definitia corecta pentru o lada de bere. Primii care au fost recunoascuti pentru definitia exacta  au fost cei de la portalul e4Ro, unul dintre cele mai informate portaluri de pe piata blogurilor romanesti.

O lada de bere
O lada de bere

Institutul bautorilor de bere din intreaga lume, cel care tine sub supraveghere cata bere se bea si unde, a decis sa ofere un premiu de 1 milion de dolari celor ce vor reusi sa dea o definitie corecta, in timp ce beau o lada de bere.

In timp ce Pavel Stratan merge la pescuit cu baiatul sau, berea sta la rece in frigider, pentru ca nimic nu e mai racoros intr-o vara torida ca o lada de bere pusa cu grija la rece.

Dar care e legatura intre Germania si o lada de bere s-ar putea intreba multi cititori. Legatura este mai stransa decat va puteti inchipui, caci cine bea mai multa bere ca germanii? Nimeni va spun eu, care stau in Germania de mai bine de 25 de ani, de pe vremea cand romanii nici nu visau ca va avea loc Revolutia, caderea zidului Berlinului si venirea la putere a lui Ion Iliescu.

Nici despre cate lazi de bere s-au baut in Piata Universitatii pe vremea mineriadelor nu se stiu destule lucruri, dar despre cantiatea de bere bauta in Germania se stie totul. Poate credeti ca sunt un pescar mincinos, care am decis asa va faca capul mare despre bere, asa doar ca sa simtiti si mai tare caldura de afara. Ati ghicit, asta e scopul meu, sa va invit la o bere rece! Ce ziceti? Veniti sau stau la umbra cu gura uscata?


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *