Locuri de munca in Munchen
Ro 

i4Job


Daca esti in cautarea unui loc de munca in Munchen, atunci poti lasa aici un mini CV, in care sa precizati cat mai multe date despre ceea ce stiti sa faceti, cat mai concret, despre cunoastintele de limba germana si despre experienta in Germania sau in lata tara din UE.

Munchen
Munchen

Daca vrei sa oferi un loc de munca in Munchen, lasa si aici un anunt, cu date de contact, cu cerintele pentru cei ce vor fi angajati, spuenti ce oferiti – cazaare, asigurare medicala, etc. Propunem sa spuneti cate zile pe saptamana/luna si cate ore pe luna sunt obligatorii, daca este necesar sa se lucreze peste program, etc.

Ai auzit ca sunt locuri de munca in Munchen disponibile, ei bine, poti posta si acest lucru la noi pe site. Multa lume se va bucura de aceste informatii. In cazul in care intermediati gasirea unor locuri de munca, puteti lasa si oferta voastra aici.

Sfaturi pentru cei ce cauta un loc de munca in Munchen

Daca nu sunteti in Germania, nu aveti deja un loc de cazare si nici prieteni care sa va ajute, sfatul notru este sa cautati un loc de munca in care se asigura cazarea. Stiu din proprie experienta ca nu sunt conditii tocmai bune de multe ori, insa daca veti avea un loc de munca stabil, in cateva luni va puteti gasi un lic de locuit mult mai bun, singur sau impreuna cu un prieten.

Nu va sfatuim sa plecati fara bani la voi, macar 1000 sau 1500 de euro va sfatuim sa luati cu voi, nu pentru a cheltui din ei, dar pentru a avea in orice moment o suma de rezerva. In cazul in care doriti sa lucrati ca liber profesionist, este destul de simplu, pentru contabilitate puteti apela la diversi contabili romani sau care stiu romaneste, incercati sa nu incalcati legislatia din Germania in nici un fel, riscati sa pierdeti mai mult decat merita. In rest, locuri de munca in Munchen pentru cei ce stiu limba germana se gasesc, nu trebui sa va faceti griji. Majoritatea locuitorilor stiu si engleza, dar nu trebuie sa va bazati pe asta atunci cand cautrati un loc de munca.


News Reporter

13 thoughts on “Locuri de munca in Munchen

 1. buna as vrea sa ma stabilesc in germania cu familia, dar cum pot gasi un loc de munca ,am lucrat in constructii ,in prezent locuesc in spania dar aici nu se mai gaseste de munca.Va multumesc

  1. Salut Mihaita, pentru a gasi mai usor de munca in Germania in cazul tau ar trebui sa ai pe cineva acolo, sau sa trimiti CV-uri pe site-ri de recrutare. evident ar fi de recomandat sa stii germana.

   O alta solutie ar fi sa urmaresti anunturile ce apar la noi pe site, inainte de a fi sterese pentru ca au expirat!

 2. Buna ziua,as dori un loc de munca ca bona.
  Sunt pensionara,nu vb limba germana,doresc la o fam de romani sau mixta.Fac tot ce tine de cresterea si educarea copiilor,de la dus- adus de la scoala sau gradinita,la spalat,calcat,mancare,plimbari,jocuri,activitati extra scolare.
  Sunt cinstita,corecta,vesela,fara probleme medicale.Fara menaj pt familie,exceptand curatenia in bucatarie,baie si camera copilului.
  Multumesc,numai bine!

 3. Buna,ma numesc Larisa si as dori sa lucrez in Germania,Munchen in domeniul gastronomic-cafenele sau ingrijit de batrani-caz mai usurel dat fiind faptul ca am 28 de ani.
  Mentionez faptul ca stiu germana mediu,am mai lucrat in Austria ca si ospatar la o cafenea si am terminat Facultatea de Drept si Stiinte Sociale in Romania,4 ani la zi,specializarea:Asistenta Sociala.Multumesc.

 4. Buna tuturor ,salut cu mare drag munca depusa pentru a ne informa pe acest site .Buna as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a gasi un loc de munca in Germania ‘Munchen” imi doresc foarte mult sa pot lucra acolo ,jobul cautat ar fi in domeniul electric am o experienta de 10 ani mari competente in domeniu si un bagaj mare de cunostinte ,m-ar interesa in domeniul fotovoltaic Green Energy mentionez k nu vb inca limba Germana dar stapanesc foarte bine Engleza si Italiana daca ajuta.cat de serioase sunt firmele de recrutare si care sun cele mai bune .Va multumesc anticipat.

  Cu respect Berar .

 5. Bună as dori un loc de munca in munchen am 35 de ani si as fi dispus sa muncesc orice.Am anmeldug din data de 1 oct. Am carnetul cat. B , sunt calificat in meseria de stivuitorist. Tel. Meu 015145739090

 6. Buna tuturor, as dori o chirie in Munchen daca ma poate ajuta cineva, mentionez ca am de lucru in munchen pe termen lung. Numarul meu de telefon este 015784986094.Va multumesc anticipat.

 7. Иuna ma numesc Tudor, cine ma poate ajuta cu un loc de munca in MUNCHEN am lucrat 14 ani in Italia la constructii, tencuitor pompa ,izolamente fatade ,renovari apartamente. Numarul de telefon de Italia 3273407204

 8. Buna ziua ,as dori un loc de munca in Munchen, am 31 de ani si as fi dispus sa muncesc orice. Sunt calificata ca asistent medical si am lucrat 6 ani in stomatologie in Romnaia, Brasov. Am anmeldug din data de 1 MARTIE. Am carnetul cat. B serioasa, punctuala..tel 015777814686 multumesc

 9. Buna, as dori un loc de munca in Germania, Munchen, am 35 ani, vorbitoare de italiana, am lucrat ca ingrijitoare si menajera in Italia. Locuiesc la o pensiune si am nevoie de o mana de ajutor. iulia@yahoo.com

 10. Am decis sa blocam pentru o vreme postarea de anunturi direct pe site, pentru a putea folosi mai eficient atat site-ul romanilor din Munchen, dar si forumul nou. Prin urmare va asteptam pe Forumul romanilor din Munchen pentru a va plasa anunturile sau pentru a cauta locuri de munca noi.

Comments are closed.