i4Job


Daca esti in cautarea unui loc de munca in Munchen, atunci poti lasa aici un mini CV, in care sa precizati cat mai multe date despre ceea ce stiti sa faceti, cat mai concret, despre cunoastintele de limba germana si despre experienta in Germania sau in lata tara din UE.

Munchen

Munchen

Daca vrei sa oferi un loc de munca in Munchen, lasa si aici un anunt, cu date de contact, cu cerintele pentru cei ce vor fi angajati, spuenti ce oferiti – cazaare, asigurare medicala, etc. Propunem sa spuneti cate zile pe saptamana/luna si cate ore pe luna sunt obligatorii, daca este necesar sa se lucreze peste program, etc.

Ai auzit ca sunt locuri de munca in Munchen disponibile, ei bine, poti posta si acest lucru la noi pe site. Multa lume se va bucura de aceste informatii. In cazul in care intermediati gasirea unor locuri de munca, puteti lasa si oferta voastra aici.

Sfaturi pentru cei ce cauta un loc de munca in Munchen

Daca nu sunteti in Germania, nu aveti deja un loc de cazare si nici prieteni care sa va ajute, sfatul notru este sa cautati un loc de munca in care se asigura cazarea. Stiu din proprie experienta ca nu sunt conditii tocmai bune de multe ori, insa daca veti avea un loc de munca stabil, in cateva luni va puteti gasi un lic de locuit mult mai bun, singur sau impreuna cu un prieten.

Nu va sfatuim sa plecati fara bani la voi, macar 1000 sau 1500 de euro va sfatuim sa luati cu voi, nu pentru a cheltui din ei, dar pentru a avea in orice moment o suma de rezerva. In cazul in care doriti sa lucrati ca liber profesionist, este destul de simplu, pentru contabilitate puteti apela la diversi contabili romani sau care stiu romaneste, incercati sa nu incalcati legislatia din Germania in nici un fel, riscati sa pierdeti mai mult decat merita. In rest, locuri de munca in Munchen pentru cei ce stiu limba germana se gasesc, nu trebui sa va faceti griji. Majoritatea locuitorilor stiu si engleza, dar nu trebuie sa va bazati pe asta atunci cand cautrati un loc de munca.