Comunicate de presa
Ro 

i4Job


De curand un nou site de Comunicate de presa pentru cei interesati de locuri de munca in Germania s-a descis publicului larg. Adresa site-ului este aici, in cazul in care vreti sa anuntati ceva, sa dati un comunicat de presa, precum cele legate de transport din Germania in Romania sau invers, angajari in domeniul gastronomic, la restaurante sau magazine romanesti, este util sa aveti un anunt si pe site-ul de comunicate.

Comunicate de presa
Comunicate de presa

De ce este asa de important sa aveti un anunt pe un site precum cel de Comunicate de Presa? Pentru ca in primul rand dati dovada de seriozitate, site-ulo amintit fiind poate cel mai serios site de profil deschis in ultimile luni.

Un comunicat de presa nu este un simplu anunt, este un anunt oficial care cuprinde in mod obligatoriu o adresa de contact, o persoana responsabila si o descriere amanuntita a subiectului. Acest comunicat este verificat de persoane responsabile, care nu isi permit sa afiseze informatii eronate sau care pot prejudicia cititorii, deci cei care deja cunoasc aceste anunte, iau mult mai in serios informatiile de aici.

Site-ul nostru, care se adreseaza in primul rand comunitatii romanesti din Germania – cu preponderenta din regiunea orasului Munchen – a dorit sa va informeze despre existenta acestui nou site, in speranta ca veti utiliza cu incredere serviciile oferite.

Toate comunicatele de presa care contin link-uri nofollow – adica nu sunt create pentru a manipula SEO – si cele fara link-uri, dar care contin date clare de contact sunt gratuite! Pentru alte diverse situatii puteti folosi cu incredere serviciile lor de publicitate.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *