Masini de vanzare in Austria
Ro 

i4Job


Am zis noi sa dam o mana de ajutori romanilor din Austria care cauta o masina second hand, sau celor ce au o masina de vanzare si se afla in Austria. Ideea ne-a venit atunci cand un prieten din Linz m-a intrebat daca nu stiu pe cineva care vrea sa cumpre un Opel. Asa ca iata, acum aveti ocazia sa va plasati aici anumtul d evanzare sau de cumparare a unei masini in Austria.

De vanzare - Opel
De vanzare – Opel

Trebuie sa lasati datele depsre masina, modelul, anul de fabricatie, numarul de kilometri indicati la bord, starea masinii si cat mai multe poze. Pretul chiar daca este negociabil, este si el indicat a fi postat in anunt.

Datele de contact sunt importante, minim un numar de telefon, iar localitatea unde se afla masina scoasa la vanzare va ajuta pe cel ce doreste sa o cumpere sa-si faca o socoteala, merita sa o vada sau nu.

Evident ca putem posta anuntul si pe site-ul Auto, insa credem noi ca un anunt directionat catre publicul cel mai apropiat este mai eficient decat p eun site generalist.

Plasarea anuntului pe cale cateva pagini specializate de pe facebook vor ajuta sa largiti numarul de cititori interesati de achizitionarea unei masini. Cum drumurile din Austria si Germania nu se compara cu cele din Romania, aveti sansa sa vindeti masina si celor care se ocupa cu aducerea masinilor pentru revanzare in Romania. Un vanzator roman est ede multe ori mai indicat decat unul autohton (ma refer la austrieci si germani). Nu ezita sa postezi anuntul tau pe site-ul nostru, oricum nu strica, dar te poate ajuta.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *