Masini de vanzare in Germania
Ro 

i4Job


Avand la baza succesul inregistrat cu vanzarea masinilor in Austria, am decis sa va oferim inca o sansa sa va vindeti masinile in Germania, sau pe cele aduse gin Germania pentru vanzare in Romania si Republica Moldova. Cea mai mare parte a masinilor se afla in Munchen si imprejurimi, insa aceasta este doar situatia de moment, pe masura ce voi veti veni cu noi oferte, stocul de masini de vanzare in Germania se va mari, iar clientii vor putea alege una chiar online de aici sau de pe site-urile satelit ale romanilor din Germania.

De vanzare - VW-Sharan
De vanzare – VW-Sharan

Pentru inceput spargem noi ghiata la vanzarea masinilor aduse din Germania cu doua oferte, un VW Sharan din 2001 si un Seat Alhambra din 2002. VW Sharan are la bord 285.000 Km iar Seat-ul Algambra 280.ooo Km. In cazul in care va doriti o masina cu 7 locuri, in stare perfecta de functionare, la pretul de 7500 euro, negociabil puteti lasa un numar de telefon si un email de contact.

Pentru cei ce vor sa vanda masinile lor din Germania, lucrurile stau la fel de simplu, un mesaj cu rugamintea de a posta anuntul la noi pe site, o descriere necopiata sau neplasata pe alte site-uri, un set de poze pregatit, iar personalul de pe e4De te vor contcata pentru a face anutul pentru tine.

Anuntul va fi preluat si pe site-uri partenere, pe pagini de facebook si chiar pe iLike, o noua pagina promovare anunturi de vanzare masini pentru cetatenii romani si moldoveni.

Vei beneficia de anunturi de vanzare gratuite, inclusiv pe site-ul Piata Auto. in asa fel incat sansele tale de vanzare sa creasca cu peste 300%.  Este bine stiut ca nimic nu se compara cu o masina adusa din Germania, care datorita calitatii drumurilor si a service-urilor de acolo sunt mult mai bune ca orice masina adusa si rulata in Romania, nu mai vorbesc de cele ce se afla de minim un an in Republica Moldova. Va dorim vanzare usoara!

TOCpress


News Reporter

1 thought on “Masini de vanzare in Germania

  1. Am o masina de vanzare aici in germania esti interesat contacteaza-ma nr meu de tel este 004915738271529 masina este Opel Corsa 2003 an fb 115.000 klm tot original inchidere centralizata masina arata bine si functioneaza bn culoare verde pretul este de 1350 euro usor negociabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *