i4Job


Cum suntem un site ce promoveaza cam tot ce se poate legat de comunitatea romanilor din Germania, iata ca la sud de Stuttgart in orasul Bodelshausen gasim unul din restaurantele romanesti: Gaststätte Transilvania. In speranta ca v-am dat o informatie utila, va invitam sa vizitati restaurantul romanesc din Bodelshausen, unde cu siguranta veti intalni romani si mancaruri si retete culinare de acasa.

Gaststätte Transilvania-Bodelshausen

Gaststätte Transilvania-Bodelshausen

Cu aceasta ocazie va facem cunoscut ca exista pe FaceBook un mic grup de romani din landul Baden Württemberg, daca aveti intentia sa ajungeti in acea parte, merita sa intrati in acest grup, sa discutati cu romanii de aici si sa va faceti noi prieteni.

In acelasi timp am fi bucurosi daca romanii din landul Baden Württemberg ar ajuta cu informatii cititorii, si de ce nu, poate in curand vom relua activitatea forumului “Romanii din Germania”.

In acest moment forumul a fost dezactivat deoarece in afara de cei care isi cautau un loc de munca, dar erau in Romania, activitatea era cam… deloc.

In mod evident exista deja zeci de forumuri, site-uri mici si grupuri pe facebook unde discuta romanii din Germania, insa cred ca ar fi bine sa ne strangem mai multi, sa reactivam un form care acum trei sau partu ani era foarte activ.

Pana atunci va asteptam la noi pe site si in grupul romanilor din Baden Württemberg. Nu fiti sfiosi, scrieti sau distribuiti pagina aceasta, cu o floare nu se face primavara – insa cu siguranta putem avea o gradina plina de flori!