Masina de vanzare in Austria
Ro 

i4Job


Dupa ce prima masina s-a vandut in doar o saptamana de la postarea anuntului pe site-ul nostru, probabil si din cauza ca este unul dintre cele mai citite pe nisa auto, dar si pentru ca anuntul se gasea pe prima poztie atunci cand cautai o masina de vanzare in Austria, pe categoria poze, am decis sa mai publicam anuntul unia dintre cititorii nostri.

Austria-masina de vanzare
Austria-masina de vanzare

Este vorba asa cum v-ati dat sema si din imagine, de un Mitsubishi Colt 1.3 GLX, in stare excelenta. Masina este dotata cu clima, este model din 1998 – anul fabricatiei, 1299 cm³ pe benzina. In masina nu s-a fumat, este in stare impecabila, curata si ingrijita.

Avantaj client – consum extraordinar de mic, 4% in medie in trafic urban.  Ce mai primiti odata cu masina:

#oglinzi electrice,
# geamuri electrice,
# 2 airbag-uri,
#SRS si inchidere centralizata.

Aceatsa masina adusa din Austria a rulat pana astazi 140.000 de Km, taxa de timbru este de 350 Euro. Pret negociabil, 2000 Euro!

In cazul in care ai si tu o masina de vanzare lasa un mesaj si noi iti vom publica gratuit anuntul! In cazul in care doresi sa postezi un anumt in limba germana, nu este nici o problema, transmite anuntul si noi vom publica la sectiuea At sau De, in functie de tara in care se afla masina ta. Lasa date de contacta si vei fi sunat cu siguranta de clienti.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *