i4Job


Germania are 16 landuri, unul dintre ele fiind Hamburg, cu deosebirea ca acesta este de fapt un land al Germaniei ce coincide cu orasul Hamburg. Aici locuiesc 1.800.655 de germani, dar si multi romani veniti in orasul din nordul Germaniei in cautarea de locuri de munca, sau pur si simplu s-au stabilit aici in perioada de dupa revolutie. Daca ai o legatura cu marinaritul, atunci Hamburg este orasul ideal pentru tine, fiind principalul port al Germaniei.

Romanii din Hamburg

Romanii din Hamburg

Romanii din Hamburg

Comunitatea romanilor din Hamburg este destul de numeroasa, am putea spune poate cea mai numeroasa comunitate a romanilor din Germania de nord.

Daca ajungeti in Hamburg va recomandam o plimbare pe fluviul Elba, iar daca vreti sa munciti la caile Ferate Germane, ar trebui sa stiti ca cel mai mare triaj din Europa se afla chiar in sudul orasului Hamburg – la Maschen.

Daca esti din Hamburg sau doresti sa pleci in Germania si sa te stabilesti in landul Hamburg, atunci te sfatuim sa intri mai intai in legatura cu romanii din Hamburg, iar cum nu am facut rost de o adresa a comunitatii pe facebook, am creat una chiar acum! Nu ezita sa ceri acceptarea in grup, este posibil sa dai un exemplu, si incet dar sigur romanii sa se reuneasca aici!

In curand vom avea si o sectiune cu locuri de munca in Hamburg, poate vom descoperi si restaurante sau magazine romanesti aici, iar incet dar sigur vom mari comunitatea noastra de pe portalul e4De!