i4Job


A venit vremea sa deschidem si un forum al moldovenilor din Germania, desi cu siguranta ca trebuia sa facem acest lucru cu mult timp in urma. Dar cum niciodata nu e prea tarziu, iata ca astazi, cu doar doua zile inainte de marea sarbatoare „Limba noastra cea romana” moldovenii din Germania au un loc unde se pot intalni, alturi de romanii din Germania.

Comunitatea moldovenilor din Germania este destul de numeroasa, caci pentru cei ce vor sa studieze aici, perspectivele sunt mult mai bune decat in oricare alta tara din Uniunea Europeana. Ambasada Germaniei la Chisinau elibereaza vize Schengen tuturor celor ce vor sa vina in vacanta in Germania sau de ce nu la munca sau studii.

moldoveni in germania

Daca esti moldovean si te afli in Germania, ai intrebari legate de munca, cazare sau actele necesare sederii in Germania in mod legal, nu ezita sa ne scrii, ori aici, ori pe pagina noastra de facebook. Cu siguranta ca ne vom da toata silinta sa te lamurim, sa te ajutam si de ce nu, sa ne ajuti si tu pe noi cu informatii pe care le-ai dobandit in timp ce te aflai in Germania.

Pagina noastra de FaceBook – Diaspora – iti sta la dispozitie ori de cate ori ai nevoie, fie ca ai dat like, asa cum ne place sa credem ca este – fie ca doar esti in trecere pe aici. Impreuna putem face multe, important este sa vrem!