Unde gasesc romani in Austria
Ro 

i4Job


Am fost de curand la niste prieteni romani din Austria, am fost foarte mirat sa aflu ca inca nu s-au format colectivitati mari de romani in Austria, desi aici sunt foarte multi compatrioti, atat la munca cat si la studii. Gasesti doar grupuri mici, sau poate nu stim noi unde sa cautam, de aceea am folosit prilejul sa va dam intalnire aici. Va invit sa mergeti la Burgtheater – sau Teatrul Curții Imperiale din Viena. Asta daca sunteti deja in Viena sau in apropiere, dar vom face cate o pagina a romanilor din Austria pentru fiecare oras unde sunt mai mult de 100 de romani.

Romani in Austria

Te afli in Austria, stii despre un grup de romani de acolo, sau esti in cautarea unuia, de ce sa nu iti dai intalnire aici? Asa vor sti toti cititorii nostri, care au ajuns la fel ca si tine pe pagina noastra, unde pot gasi comunitatea romanilor din Austria. Aveti o pagina de facebook? E momentul sa stim si noi, sa stie si cititorii nostri si in general sa stie toata lumea care este interesata de acest lucru.

Noi te primim aici cu informatii gratuite, este suficient sa scrii un mesaj, vei primi atat sfaturi cat si informatii de la noi, cei care suntem deja in Austria – in Viena.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *