fbpx
Carti de invatat limba germana
Ro 

i4Job


Vrem sa venim in sprijinul celor care vor sa invete limba germana fara profesor – sau chiar si a celor ce fac deja cursuri [ online sau la un centru specializat ]. Da, am pus mai jos o poza care iti zice ce sa faci ca sa intri in posesia unor manuale de limba germana, cumparate de la Libris. Deci nu ne facem noua un bine ci voua, romanilor din Germania sau a celor ce se gandesc sa vina aici. Suntem aproape de voi de ani buni, am incercat mereu sa gasim solutii pentru voi, ca sa va fie mai usor.

Carti de invatat limba germana

Conlucram de ani buni cu cele doua site-uri [ www.limbagermana.online si www.ingatagermana.onlie ] si le sugeram tele de invatare bazate pe experienta noastra acumulata in Germania. Daca ai si tu idei care sa ajute comunitatea romaneasca de aici o poti face lasandu-ne un mesaj. Vom lua un considetarie orice sugestie, o vom analiza si o vom verifica, iar daca se dovedeste a fi utila o vom publica pe site. Cei peste un milion de romani care ne trec pragul anual ne fac sa ne dorim sa facem si noi mai mult pentru comunitate.

Am creat grupuri pe FaceBook pentru marile orase, cele mai mari fiind cele din Stuttgart si Munchen. In trei grupuri [ adaugam si Frankfurt aici ] avem 100.000 de romani inscrisi. Asa am descoperit ca multi dintre cei care sunt in Germania sau vor sa vina aici nu stiu limba germana. Acesta este un mare neajuns, pentru ca te pun intr-o postura nu tocmai buna. Vei gasi de lucru doar la intermediari, ceea ce duce implicit la salarii mai mici sau la ghinionul de a lua teapa. Cunoasterea limbii tarii in care te afli iti deschide 99% dintre portile posibile. Asta doar pentru ca poti discuta cu angajatorul, cu prestatorul de servicii, etc.

Cumpără cărți de limba germană
Cumpără acum cursul de limba germană + CD


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *