Cautarea unui loc de munca in Germania

i4Job


Daca ai ajuns aici si vei suna la numerele de telefon de mai jos vei gasi de munca in agricultura, nu uita sa le zici si codul e4De pentru a beneficia de gratuitati si reduceri! Exista doua variante de a cauta locuri de munca in Germania, din tara sau direct din orasul unde va aflati deja. Daca sunteti in Romania incercati sa vedeti daca se pleaca si prin Fortele de munca, mai exact EURES. Puteti cauta si pe site-ul lor daca stiti limba germana si va pricepeti sa aplicati online. Nu apelati la firmele care cer bani in avans – chiar daca se cere comision, acesta trebuie platit doar cand ati ajuns la locul de munca, de preferat din primul salariu!

Cautarea unui loc de munca in Germania in functie de locatie

Cele mai multe oferte le gasiti in agricultura si la carat colete la DHL sau Hermes, sunt locuri de munca destul de slab platite, care necesita mereu ore suplimentare [ mai rar la DHL ] dar reprezinta un punct de plecare mai ales pentru cei ce nu stau chiar bine cu limba germana. Eu va sfatuiesc sa luati detalii si de la alte persoane car eau mai lucrat in acest domeniu, sa cautati numele firmei care va trmite in Germaia pe internet sau pe site-ul www.i4Jobs.Net ca sa vedeti daca au fost sau nu incidente cu ea.

Daca sunteti legal sositi in Germania mergeti la  Agenţia Federală pentru Muncă – Bundesagentur für Arbeit si vedeti ce va pot oferi ei de munca! Gasiti mai multe pe site-ul lor oficial www.arbeitsagentur.de, este cel mai sigur si mai corect mod de a gasi un loc de munca legal – evident si concurenta dar si salariul este mai mare! Daca faceti parte dintr-un grup pe FaceBook – noi gestionam 11 dintre care doua dintre cele mai mari – Munchen si Stuttgart, cu peste 10.000 de membri activi, incercati sa gasiti si cu ajutorul romanilor din Germania care au aflat ca sunt locuri de munca disponibile pentru romani.


News Reporter

2 thoughts on “Cautarea unui loc de munca in Germania

  1. Mă numesc elena și as dori sa mă puteți ajuta în căutarea unui post de munca sant singura cu un copil de 12 ani as dorii din suflet sa mă ajutați Mulțumesc, Nr Meu este 015733521982.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *