Locuri de munca pentru romani la Targuri de Craciun

i4Job


Desi in mod evident ca nu este un loc de munca permanent, romanii sunt preferati la Targrurile de Craciun din Germania, cum ar fi cele din Dortmund sau Nurnberg. salariile sunt bune, peste 3000 de euro/luna iar ofertele incep din noiembrie si pana in ianuarie, in total 45 de zile de munca. dac a in alte domenii e pauza si vremea concediilor, la targuri abia de sarbatori este de munca. De exemplu in Offenbach  se cauta an de an din ce in ce mai multi vanzatori, sau chiar si alte mesersii.

Locuri de munca pentru romani la Targuri de Craciun

Ce trebuie sa stii ca sa te poti angaja de Craciun la targuri? Limba germana, in mod evident! Cati romani in Germania ar vrea sa lucreze de sarbatori si sa ia intre 5 si 6 mii de euro in mana? cei mai multi dintre angajatii din aceste targuri sunt romanii si bulgarii, pentru ca ei sunt si cei care au nevoie mai mult de bani, din lipsa altor oportunitati.

Din pacate angajarile se fac prin recomandari, cei mai veci isi aduc cunostintele si garanteaza pentru ei, dar se mai intampla sa vezi si anunturi pe Facebook, prin grupuri. Insa mare atentie la ele, multi sunt intermediari si riscati sa luati jumatate din ce vi se promite. Cam asa se intampla si cu ofertele de la DHL care nu sunt facute direct de firma ci prin intermediari. Ar mai fi oferte de sarbatori si in alte domenii, dar o sa discutam despre ele cu alta ocazie, ne-am bucura daca am fi contactati si de magazinele romanesti din marile orase ( sau mai mic, nu conteaza ), pentru ca si ele au nevoie de angajati de sarbatori, romanilor le place sa faca aprovizionarea pana in ultima zi! dar pana la alte discutii va uram sarbatori fericite si sa ne vedem cu bine in anul ce vine!

Târguri de Crăciun
Locuri de munca pentru romani la Târguri de Crăciun

 


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *