i4Job


Indiferent ca te afli in Hamburg, Munchen sau Stuttgart daca vrei sa te angajezi la DHL in Germania eu zic ca merita sa ai rabdare si sa intri in randul celor ce cara colete cu masina prin oras. Am un prieten in Freiburg care dup aun an si jumatate s-a angajat la DHL si castiga 3000 de euro lunar, desi credea ca nu va reusi mare lucru dupa ce a lucrat la Hermes la niste rusi care l-au tras in teapa. Dar dupa chin a urmat si partea buna, am inteles ca din ianuarie se muta intr-un apartament nou cu chirie, unde va plati doar 400 de euro. Parca e bine, nu-i asa?

Angajare la DHL in Germania

Pentru a te angaja la DHL in Germania teoretic ar trebui sa stii limba germana si sa ai permis de conducere, dar nu neaparat – nemtii stiu bine limba engleza si in plus la DHL tu nu completezi nici o hartie – doar in cazul incare persoana la care duci pachetul nu este acasa ii scrii numele si ii lasi in usa un formular sa vina sa-si ridice singur pachetul. In orasele mari precum Munchen, la DHL e destul de greu – in special datorita aglomeratiei de masini din oras si a lipsei de locuri de parcare. Din propria experienta va dau un sfat: faceti un traseu pe hartie cu adresele la acre mergeti, incateva zile va orientati cam care e optim in functie de sensuri unice, etc. apoi veti vedea ca se pot livra cateva sute de pachete pe zi destul de usor.

Un avantaj la DHL fata de alte firme este ca ei au masini proprii si echipament de carat pachetele, asa ca nu veti fi nevoiti sa investiti nimic. Sper ca v-am fost de ajutor! Multa bafta!

Locuri de munca la DHL in Germania

Locuri de munca la DHL in Germania 2019 – 2020 in echipe de romani si moldoveni [ Telefon +491793413979 ]