Locuri de munca in Erfurt

i4Job


Avand in vedere ca deja avem o pagina speciala pentru romanii din Erfurt se impunea de la sine crearea unei pagini separate unde sa avem toate ofertele de munca din zona Erfurt. Avem deasemenea si o alta veste buna, incepand din luna ianuarie vom centraliza toate ofertele cu locuri de munca in Germania primite de la partenerii nostri si le vom publica in rubrici separate, pentru muncitori calificati si necalificati, pentru soferi sau bucatari, astfel incat sa va puteti orienta mai usor pe site atunci cand sunteti in cautarea unul loc de munca in Germania.

Nu stiu de ce dar pe facebook am gasit doar un singur grup al romanilor din zona : Romani in Thüringen – cu 286 de membri. Grupul este public, deci puteti vedea ce se posteaza fara a fi membri ai grupului. Ma intreb cati dintre ei sunt in Erfurt si cati in alte orase din zona. Am inceput sa colaboram cu succes cu cateva firme de intermediere a locurilor de munca, ce nu percep comision, cel putin nu inainte de a primi primul salariu, ceea ce credem noi este un pas inainte.

Pentru cei ce isi cauta un loc de munca si vor sa posteze anuntul aici avem un sfat: incercati sa scrieti cat mai multe despre voi, despre experienta pe care o aveti intr-un anumit domeniu, astfel puteti atrafe atentia celor ce au nevoie de voi. Totusi credem ca cele mai multe sanse de angajare le au cei ce cauta ei angajatorul. Si inca ceva, folositi cu incredere reteaua EURES – anunturile sunt venite direct de la angajatori, sunt reale si nu aveti sansa sa fiti pacaliti!

Anunturi Germania


News Reporter

1 thought on “Locuri de munca in Erfurt

  1. Buna. am venit in Erfurt si as dori sa imi caut un loc de munca aici . Nus tiu ce trebuie sa fac. Ar putea cineva sa ma ajute cu niste sfaturi si care sunt pasii necesari pentru a ma stabili aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *