Locuri de munca in Augsburg

i4Job


Zilnic primi cereri si postam oferte de munca in Germania, iata ca nici inceputul acestui an nu se lasa mai prejos si am primit deja cateva zeci de cereri de locuri de munca, inclusiv pentru orasul Augsburg. Iata ca fara sa vrem Bavaria este una dintre zonele cele mai active din acest punct de vedere. In Augsburg traiesc peste 275 de mii de locuitori, este unul din orasele destul de mari si de aglomerate din zona de sud a Germaniei. Aici am gasit si o comunitate destul d emare de romani, am inteles ca s-au integrat bine si ca o duc binisor. Iata mai jos si anunturile primite pe site-ul nostru si publicate gratuit:

Anghelus Ion cauta contabil in zona Gibein, poate fi contactat la numarul de telefon  00495217250124. Iar Stanef Vacean Gheorghe ne scrie: buna, ma numesc Gigi am 24 ani, as dori daca ati putea sa ma ajutati sa imi gasesc un loc de munca . Vorbesc germana bine inteleg si mai bine , sunt aici de 1 an si 11 luni in care nu am dus-o foarte bine dar stau bine cu nervi si am rezistat . As dori un loc de munca in care sa am un program si macar o zi pe saptamana libera . Sunati-ma daca ma puteti ajuta la numarul de telefon 0040755702853.

Malacu Emil ne scrie: Sunt în Hamburg, caut loc de munca (orice) cu limba germana nu ma descurc bine, stiu limba italiana , nivel mediu. [ CAm greu daca nu stii limba si nici numar de telefon nu ai lasat! ].

Iata inca un mesaj primit de la unul dintre cititorii nostri: Buna, numele meu este Dani locuesc in Germania langa Wolfsburg ,puteti sa ma ajutati cu un loc de munca pentru prietene mea , nu vorbeste limba germana, va multumesc.

Ajutor de somaj Germania


News Reporter

6 thoughts on “Locuri de munca in Augsburg

  1. Buna, ma numesc Sogor Adrian si sunt in cautarea unui loc de munca in Germania am permis cat B si as prefera sa lucrez ca sofer sau in constructii sau in agricultura am 30 de ani nu stiu limba germana in schimb stiu franceza va multumesc nr meu de telefon este 0036302680920

  2. Buna,ma numesc Mariana, suntem un cuplu si cautam de lucru in Germania,eu ma descurc cu limba germana si engleza. Am prefera undeva in fabrica. Va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *