Lista magazine romanesti in Germania
Ro 

i4Job


Indiferent ca te afli in Munchen, Dortmund, Stuttgart sau Berlin tot te gandesti ca un magazin romanesc ar prinde bine, mai ales acum in prag de sarbatori. Iata de ce invitam pe toti proprietarii de astfel de magazine, restaurante sau alte astfel de firme romanesti sa se inscrie in lista ce va fi publicata pe site-ul nostru. Este evident in beneficiul tuturor, noi castigam o suma mica pentru reclama, magazinele romanesti din Germania sunt mult mai usor gasite si romanii stiu de unde isi pot procura produse traditionale romanesti. Cum se spune, win – win, sau toat alumea castiga!

Lista magazine romanesti in Germania

Am primit cateva cereri de la romanii din Ottobrunn – o mica localitate din apropiere de Munchen, unde din cei aproape 20 de mii de locuitori, iata ca exista si o mica comunitate de romani, ce si-ar dori sa cumpere produse din magazinele romanesti aflate in apropiere. Faptul ca lumea intreaba inseamna ca aceasta lista de magazine este necesara, iar cativa clienti fideli in plus nu strica nimanui.

Nu stiu daca nu ar fi mai nimerit sa vedem in magazinele romanesti din Germania si alte produse din Romania, pastrama de oaie de exemplu mie imi lipseste, pe langa lista de vinuri oferita de magazinul din Rastatt. Am mai vazut o oferta destul de interesanta si in magazinul romanesc din Rheda-Wiedenbrück, dar pe site-ul lor am vazut reclama pentru mancaruri din Transilvania, poate ar fi interesant  sa gasim si ceva mancare din Moldova si Muntenia. In fine, cel mai important mi se pare sa reusim sa-i convingem sa-si faca reclama si sa fie prezenti in paginile site-ului unde poposesc zilnic mii de romani!

Mos-Craciun-Glume


News Reporter

3 thoughts on “Lista magazine romanesti in Germania

  1. Stie cineva adresa din Achen a magazinului cu produse romanesti…eu locuiesc in Belgia la granita cu Germania si Olanda…multumesc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *