Magazin romanesc in Stuttgart
Ro 

i4Job


Desi titlul este magazin romanesc in Stuttgart, aici veti putea posta adresele si detaliile oricei firme romanesti din oras sau regiune. Chiar daca este vorba despre un restaurant sau o berarie romaneasca, nu conteaza. Am creat special pentru voi si un grup pe FaceBook, unde suteti cu totii asteptati si unde in mod evident se va putea discuta mai usor.

Am aflat ca romanii din Stuttgart se intalnesc la Bistro Einstein inca din 1997, insa informatia ar trebui confirmata de comunitatea romaneasca de aici, caci suntem in 2014. Un alt restaurant despre care am auzit este Gaststätte Eckhaus – Eckhaus la Mihai, unde se spune ca sunt cele mai bune sarmale, dar unde puteti servi si ciorba de perisoare, ciorba de burta si la gratar veti gusta minunatii nostri mici traditionali romanesti.

Am auzit ca ar exista si un restaurant Transilvania, insa zic eu sa lasam comunitatea sa-si spuna cuvantul, caci pana la urma ea este cea care merge si mananca in resaturantele din Stuttgart. Reamintim cititorilor nostri ca principalul nostru scip este sa avem o comunitate care se dezvolta si contribuie si ea la postarea de anunturi de interes local pentru romanii din diverse orase din Germania. Portalul e4De pune la dispozitia oricarei comunitati site-uri sau bloguri dedicate, unde sa puteti singuri sa decideti ce anume veti posta, asa cum fac deja romanii din Munchen.

Magazin romanesc in Stuttgart


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *