Michael Schumacher se intoarce acasa
Ro 

i4Job


Poate ca pentru multi vestea ca Michael Schumacher se intoarce acasa ar fi trebuit sa fie o veste buna, insa din pacate pilotul de Formula 1 nascut in Renania de Nord – Westfalia va parasi spitalul pentru ca nu se mai poate face nimic pentru el. Desi Michael Schumacher este prezent in cursele de Formula 1 de mult, recunasc ca eram fan Ayrton Senna, dupa ce fusesem cel mai inflacarat sustinator al lui Nigel Mansell. Totusi Michael Schumacher a reusit sa ne fascineze pe toti, poate la fel de mult ca si o alta legenda a acestui sport, legendarul David Coulthard.

Iata ca viata sportiva a lui Michael Schumacher a luat sfarsit, sa speram ca totusi nu si cea pamanteasca. Iata cum viata este cea care ne rezerva tot felul de surprize, unele placute si altele mai putin placute, ba chiar uneori tragice. Dupa perioada de coma in car ese mai spera ca se poate face ceva pentru Michael Schumacher, medicii au anuntat familia ca pot sa-l ia acasa pe marele sportiv, deoarece in spital nu se mai poate face nimic pentru el. Reamintim ca accidentul lui Michael Schumacher a avut loc in luna ianuarie a acestui an, iar intarzierea cu care s-a decis daca va fi operat sau nu se pare ca i-a fost fatala.

Din declaratiile unui medic specialist in astfel de accidente, se pare ca Schumi a avut ghinionul de a fi dus intr-o clinica unde nu existau specialisti in neurochirurgie, ceea ce se pare ca a fost cea mai mare problema in cazul traumatismului suferit de Michael Schumacher.

Michael-Schumache


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *