Cazare in Stuttgart
Ro 

i4Job


Stiu cat de greu este sa-ti gasesti un loc de cazare in Stuttgart, mai ales daca esti nou in oras, de aceea am creat o pagina speciala unde toti romanii care vor sa dea o mana de ajutor pentru gasirea unui loc de cazare in Stuttgart pentru cei ce au nevoie de asa ceva. La fel de utila poate fi aceasta pagina pentru cei ce vor sa primeasca in casa sau apartament pe cineva, in acest fel evident vor scade cheltuielile de cazare.

In cazul in care te muti din Stuttgart sau revii in tara, poti posta cu ceva timp inainte un anunt legat de locul de cazare pe cvare vrei sa-l cedezi unui roman. Este posibil sa gasesti persoane interesate chiar din randul celor ce au deja unde locui, dar vor sa se mute intr-o locatie mai buna sau sa plateasca mai putin decat in momentul acela.

Va reamintim ca am creat deja un grup pe FaceBook, unde va puteti inscrie si astfel veti discuta direct cu romanii din Stuttgart care s-au inscris deja acolo. Daca vom imbina facilitatile unui site cu cele ale site-ului de socializare, cu siguranta vom obtine rezultate mult mai bune.

Daca stiti hoteluri mai ieftine in Stuttgart, moteluri sau camine ce primesc romani, nu ezitati sa lasati adresele si numerele de telefon utile. In cazul in care nu sunteti obisnuiti cu sistemul german de inchiriere, este bine sa stiti ca se cere garantie si provizion – un fel de asigurare ca nu vei lasa proprietarul cu cheltuieli de cazare si intretinere neplatite.

Cazare in Stuttgart
Cazare in Stuttgart


News Reporter

1 thought on “Cazare in Stuttgart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.