Cele mai cautate meserii in Germania
Ro 

i4Job


Am dori sa facem un studiu legat de cele mai cautate meserii din Germania, pentru aceasta vom posta ultimile cereri inregistrate pe site-ul nostru, pentru a avea o imagine clara a ceea ce vor romanii sa munceasca in Germania, urmand ca apoi sa vedem care sunt ofertele pentru acestia. Mesajele de mai jos au fost postate fara date concrete de contact, iata si motivul pentru care le grupam aici.

[ Ionut ] Doresc sa lucrez in Germania , am studii medii (tehnician automatizari) , limba engleza nivel mediu , rusa mediu , posed permis de conducere A, B , am lucrat in industria automotive si constructii . Daca ma puteti ajuta sa caut un job v-as fi recunoscator , ca necalificat in orice domeniu . Ma puteti contacta pe e-mail , va multumesc anticipat.

[ Raluca ] Buna, ma numesc Raluca, am 27 ani si as dori sa lucrez ca bona in Austria, imi plac copii. Multumesc.

[ Gelu ] Buna ziua, va-m gasit anuntul mai vechi, unde scrieati ca vreti sa va transferati in Germania. Eu sunt in aceasi situatie va rog vreti sa-mi spuneti cum ati procedat? Multumesc frumos!

Precum vedeti acestia nu si-au lasat decat anuntul, insa nici un numar de telefon pentru contact. Mai muult, nu au specificat [ cel putin unii dintre ei ] unde se afla in acest moment. Va reamintesc ca un Cv mai detaliat, ce poate fi postat pe site v-ar ajuta mai mult, pentru restul anunturilor vom face noi oficiul de a le muta la rubrica corecta. Mult succes si bafta in luna ce vine.

Romani in Nürnberg


News Reporter

10 thoughts on “Cele mai cautate meserii in Germania

  1. Buna ,caut loc de munca ,ca zugrav,in constructie ,s-au orice alte domeniu, sunt din apropierea MUNCHEN ,NR: TELEFON :004915166541474

  2. Doresc sa lucrez in Germania de meserie ELECTRICIAN, sau daca se gaseste ceva de lucru ca si cuplu suntem disponibili, cunosc engleza, franceza, putin italiana si germana incepator, nr de contact 0720397004

  3. Buna as dori sa imi gasesc un job in Germania. Am terminat desen tehnic, am calificare ca arhivar si agent de securitate.C unosc engleza, italiana nivel mediu si am inceput sa invat germana. Precizez ca am lucrat in Italia la ingrijit persoane varstnice si in regim hotelier. Am lucrat la Hypermarket Real Romania ca sef raion si dispecer in cadrul unei firme de securitate.Am 32 de ani si as dori un job in Nürnberg sau in apropiere chiar la un Hypermarket precum LIDL sau KAUFLAND. Va multumesc anticipat.

    Am uitat as dori sa vin impreuna cu prietenul meu poate gasiti ceva pentru cupluri.Nr.meu de telefon este 0737612727.

  4. Buna ziua, va multumes pentu ceia ce faceti ,pontru acesti Romani. sant omeni de multe ori disperat ca nu gasesc un loc de munca ,Vas fi si mai indatorat daca ati gasi si pentru sotiea mea ceva de lucru in zona de nord,cunoaste germana de nivel A2 va multumesc anticipat daca gasiti ceva puteti sunain particular la +4915163034678

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *