Comunitatea romanilor din Germania este din ce in ce mai mare
Ro 

i4Job


Comunitatea romanilor din Germania este din ce in ce mai mare si mai unita, cel putin asa ni se pare noua dupa ce am analizat cum stau treburile cu cele 10 grupuri ce reprezinta comunitati de romani stabilite in Germania. De departe cea mai mare si mai activa este cea a romanilor din Munchen, insa nici cea din Stuttgart sau Dortmund nu sunt departe. Am reusit ca pe parcursul unui an sa ajungem la peste 50.000 de romani ce interactioneaza prin intermediul site-ului nostru sau al grupurilor de pe FaceBook, ceea ce ni se pare destul de bine, daca luam in considerare timpul scurs de la lansarea oficiala a site-ului si faptul ca am avut o echipa mica dar inimoasa.

Comunitatea romanilor din Germania are nevoie de tine

Comunitatea romanilor din Germania are nevoie de sprijinul tau, pentru a ajuta cat mai multe persoane ce sunt in cautarea unui loc de munca in Germania sau a unei locuinte. Romanii din Germania au dat dovada de unire inclusiv cu ocazia alegerilor din Noiembrie, chiar daca votul lor se pare ca nu va influenta in mod decisiv rezultatul final. Am vazut cum acestia s-au adunat si au ajutat romani aflati in dificultate, au tradus anunturi sau au sprijinit romanii aflati in Germania ce aveau neaparat nevoie de ajutor.

Sper sa gasim in continuare colaboratori – am avea nevoie de cineva care sa colecteze sumele din reclame de exemplu – sau sa ne dati idei despre ce anume ati mai dori sa gasiti pe site-ul nostru in afara de oferte de munca sau inchirieri de locuinte. UpDate 2019: deja suntem peste 100.000 in grupuri iar pagina niastra a trecut de 33.000 de fani! Sa speram ca anul acesta vom reusi sa dublam numarul de prieteni in grupuri si pe pagina!

Universitatea din Freiburg


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *