Comunitatea romanilor din Germania ne intreaba
Ro 

i4Job


Primim zilnic cateva zeci de mesaje, astazi vom posta aici pe cele mai importante iar pe cele care le-am gasit duplicat – adica au mai fost postate si pe alte site-uri le vom plasa in grupul romanilor din Stuttgart sau alt oras, in functie de ce rezulta din acele mesaje – pentru a fi citite exact de comuitatea careia i se adreseaza. Iat ace ne scrie Florin: Buna, sunt Florin si am 37 ani, sunt din Cluj si am ajuns acum 3 saptamani in Stuttgart sa lucrez la un bar cu acte in regula dar surpriza pentru ca nu e chiar asa. Lucrez de trei saptamani si am fost anuntat ca sunt concediat . Acum sunt in Stuttgart fara loc de munca si fara cazare in cateva zile. Daca cineva stie un loc de munca in orice domeniu si imi poate oferi cazare rog sa imi trimita un mail pe adresa gilugilu1977@yahoo.com

Avem o rugaminte atunci cand lasati un mesaj – scrieti corect, folositi majuscula pentru prima litera din nume, nu scrieti cu majuscule, lasati numar de telefon de contact, in cazul in care gasiti un anunt care va intereseaza si are nr de telefon sunati, nu lasati la randul vostru un mesaj scurt de genul: sunt interesat si gata.

Publicitate: Tot mai multe firme vor sa-si faca publicitate in grupurile noastre de pe FaceBook – va anuntam ca aceasta nu este gratuita. Adminii nostri au muncit mult sa adune mii de romani acolo, au moderat ce se posta, au postat chiar ei in grupuri pentru a le face atractive, deci nu e chiar totul GRATIS – asa cum si-ar dori unii! Aveti posibilitatea de a va face publicitate pe site-urile noastre, ceea ce va da apoi dreptul de a posta si in grupuri GRATUIT! Va multumim pentru intelegere!

Loc de munca Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *