Angajari Amazon in Germania

i4Job


Multi romani din Germania se angajeaza pentru prima dat ala firme de coletarie, cum ar fi DHL sau Amazon. Ambele variante mi se par ok, singurii care nu prea par de incredere fiind intermediarii de la DPD sau si mai rau, Hermes. Evident daca ai noroc poti nimeri bine si la ei, dar ar fi bine inainte sa intrebi romanii din zona respectiva, pe FaceBook. Daca ai lucrat si tu la Amazon in Stuttgart sau frankfurt de exemplu, poti sa ne lasi cateva impresii, sfaturi la ce sa fim atenti, cum se plateste, etc.

Angajari Amazon in Germania

Daca vrei sa lucrezi ca sofer la Amazon in Germania ar trebui sa vezi ofertele de angajare de pe sit-ul lor oficial, https://www.amazon.jobs/ aceasta fiind cea mai sigura varianta de a gasi un loc de munca.  Inainte de a face un pas spre acest job va sfatuim sa intrebati comunitatea, pana la urma de aia suntem peste 70.000 de romani in Germania grupati pe orase, nu-i asa? Ar trebui sa stiti ca munca de curierat nu este nici cea mai usoara dar nici cea mai grea, va zice cineva care a lucrat un an cu Gewerbe pe masina personala [ nu merge si la Amazon ].

Noi postam pe site dar si in grupuri destul de des oferte de munca, inclusiv ca sofer sau transport colete, cu telefon si datele de contact a celui ce ofera locul de munca, deci nu lasati la randul vostru mesaj, sunati si cereti detalii direct la cel ce a postat la noi anuntul! Ai carnet se sofer categoria B+C? Teoretic poti sa te angajezi la Amzon sa duci coletele, desi ei au contracte si cu alte firme de curierat, dar de munca este emreu, pentru ca nemtii cumpara pe internet cel mai mult din Europa! Bafta la angajare!

Angajări Amazon în Germania
Angajări Amazon în Germania


News Reporter

2 thoughts on “Angajari Amazon in Germania

  1. Salutare numele meu este Bogdan si am un cap tractor /tir si asi vrea sa stiu cum pot lucra cu Amazon pentru a cara trailere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *