Ce smartwatch isi cumpara romanii din Germania?
De 

i4Job


Multe dintre modelele de smartwatch-uri fabricate in secolul 21 sunt complet functionale ca produse de sine statatoare. Unele persoane folosesc aceste ceasuri inteligente in domeniul sportului datorita functiei de urmarire prin GPS si capacitatii de a inregistra date istorice. Spre exemplu, dupa un antrenament sau chiar in timpul acestuia datele inregistrate pot fi incarcate pe un calculator sau online pentru a crea un jurnal de activitati de analiza si partajare. Unele ceasuri pot servi si ca dispozitive GPS multumita hartilor care pot afisa si coordonatele curente, pe care mai apoi le pot salva. Totodata, functiile de inregistrare cardio sau cele de inregistrare a efortului, sunt si ele stocate cu ajutorul unui micro card.

Ceasurile inteligente cu SIM

Majoritatea ceasurilor se conecteaza cu o aplicatie instalata pe smartphone, pentru a indeplini unele functii. Unele dintre aceste ceasuri se pot asocia numai cu un telefon care ruleaza cu acelasi sistem de operare, in timp ce altele folosesc un sistem de operare pentru ceas, unic, fiind astfel capabile de a lucra cu mai multe modele de smartphone. Practic, in aceste cazuri, smartwatch-urile functioneaza ca o telecomanda pentru telefonul mobil. Acest lucru permite ceasului sa afiseze date precum apelurile sau mesajele SMS, email-urile sau alte notificari.

Din acest motiv, firmele care produc astfel de gadgeturi s-au orientat catre crearea unui ceas inteligent care sa nu mai fie dependent de telefonul mobil. Pentru cei care isi doresc sa isi achizitoneze aceste tipuri de ceasuri sport intigente, expertii le recomanda sa isi achizitioneze un smartwatch cu SIM deoarece nu vor mai fi nevoiti sa isi poarte mereu telefonul mobil la ei. Prin urmare, un astfel de dispozitiv minuscul include functii de inregistrare, urmarire prin GPS, functie de planificare a traseului, de monitorizare a distantei sau a pasilor. In plus, cu ajutorul senzorilor speciali incorporati, puteti sa va masurati bataile inimii.

smartwatche germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.