Romanii din Berlin in atentia politiei germane
De 

i4Job


In mod evident nu discutam de romanii pusi pe treaba din Berlin, nici macar de cei care muncesc la negru sau sunt pacaliti sa lucreze cu gewerbe, de catre intermediari dubiosi. Mai pe scurt este vorba de romani din Berlin care nu prea se ocupa cu treburi legale, iar televiziunile din toata Germania s-au si grabit sa dea larma in toate landurile. Evident, ca sa scapi de problema islamistilor, dai vina pe romani, nu sunt ei „oaia neagra” a Europei?

Romanii din Berlin din nou in atentia politiei germane

Evident ca este vorba iar de rromii nostri dragi, care ne tot fac de ras prin Europa, iar acum la o razie a politiei din Berlin au fost vizate cateva clanuri. Interpolul daduse in urmarire generala 17 persoane, noua dintre ele au fost gasite in Germania. Mai mult, deja se fac avertizari pentru populatie: feriti-va buzunarele,  romani sunt in gari si autogari cu ochii pe voi! Cum se zice, iar am reusit sa iesim in fata!

Din 2013 incoace numarul de furturi a crescut alarmant, desi teoretic nu vorbim de cifre mari, valoarea lucrurilor furate fiind in jurul a 150.000 de euro, evident ca nu toata suma este pusa in carca rromilor, doar ca nimeni nu specifica asta la televizor! Calculele nemtilor ma fac sa ma intreb daca-s cu tiglele pe casa: 150.000 de euro in 40.000 de cazuri! Adica la fiecare caz s-au sustras bunuri in valoare de 3 euro si ceva?

polita-din-germania
Romanii din Berlin din nou in atentia politiei germane


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *