Cele mai bune orase din Germania pentru a gasi un loc de munca
Ro 

i4Job


Iata ca a trecut un an de cand romanii pot munci fara restrictii in Germania si dupa isteria unor publicatii xenofobe, a urmat un raport oficial despre integrarea emigrantilor romani in Germania.Iar din raport rezulta ca romanii si-au gasit locuri de munca legale, isi platesc constiinciosi taxele si impozitele catre statul german, ba mai mult – numarul de someri in randul romanilor din Germania este sub media pe tara. Parca suna bine, nu-i asa?

Orase din Germania undepoti gasi un loc de munca

Din studiul facut de nemti rezulta ca avem cateva orase unde romanii isi pot gasi mai usor un loc de munca si sunt chiar cautati si laudati pentru modul in care isi vad de traba. La inceputul lui 2015 erau sositi la munca in ultimile 12 luni peste 124.000 de romani si bulgari, stabiliti cu preponderenta in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen.

Recunoastem ca din cererile primite pe site am creat si noi cateva grupuri pe facebook, insa am mai adauga Stuttgart si Dortmund la lista data publicitatii de oficialii germani. Rata somajului in Germania, printre romani si bulgari este destul de mare, putin sub 9,8% insa raportat la intreg spatiul comunitar, stam destul de bine.

Revenim si cu un sfat important: nu mai plecati in Germania – ca de altfel oriunde in Europa – fara a sti cat de cat limba, noi primim sute de CV-uri, insa am reusit sa ajutam pe 80% dintre cei ce stiu limba si doar 2% din cei ce nu o stiu. Din cei 2% care nu stiau limba germana, 90% aveu calificari cautate in Germania, deci faceti si voi socoteala! Hai sa facem lucrurile cu cap, caci merita si se poate!

Ajutor de somaj Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.