Amenzile rutiere in Germania
Ro 

i4Job


Daca pana acum soferii cu numere de inmatriculare romanesti mai scapau de amenizile din Tarile UE, deci implicit daca primeai o amenda de circulatie in Germania aveai sansa sa scapi fara sa o platesti daca nu mai calcai prin zona, iata ca o noua lege data de Parlamentul European vine sa schimbe regula, amenzile vor veni in tara proprietarului masinii sau a celui ce a primit amenda. Deci daca nu ti-ai platit amenda in Germania, stai linistit, ea va veni prin posta acasa. Evident ca asta nu se intampla in cateva zile, deci va veni si cu o mica penalizare, care precum stiti in Germania cam creste de la o zi la alta.

Nu este clar ce se va intampla cu amenzile vechi, din 2014 sau cu ani in urma, cand aceasta lege nu era in vigoare. Legea a fost adoptata dup ace anul trecut in luna mai vechea lege a fost declarata neconforma cu legislatia europeana, fiind incadrata la cooperarea politiei, insa acum este vorba de siguranta in trafic si se pare ca legea va intra in vigoare cat de curand.

Cu cat cresc amenzile din Germania si pana la ce suma poate ajunge de exemplu o amenda de stationare in locuri nepermise de 35 de euro? Desi am impresia ca astea sunt la primarie si nu sunt amenzi de circulatie [ sau sunt? ]. Din cate stiu eu in Germania amenzile nu se prescriu! Deci daca e de plata o sa platesti, dar cat? Aste e intrebarea la care sper sa gasim raspunsul impreuna!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.