Anunturi imobiliare in Germania 2015
Ro 

i4Job


Deja site-ul e4De este cunoscut pentru faptul ca permite afisarea de anunturi imobiliare in mod gratuit pentru romani din Germania, asa ca vrem sa deschidem noua rubrica pentru anul 2015! Astazi am deschis si pagina speciala de facebook pentru anunturi gratuite pentru diaspora si mai ales pentru romanii din Germania, Austria si Elvetia. Adica tarile unde se vorbeste limba germana, pentru ca pana la urma despre asta este vorba la noi pe site.

Anunturi imobiliare in Germania 2015

Atunci cand te muti in Germania ai nevoie de cazare, asta indiferent ca vrei sa nu, deci rubrica Anunturi imobiliare este poate cea mai utila de pe intreg site-ul romanilor din Germania si Austria. Pana acum am avut cateva sute de anunturi de inchirieri in diferite zone ale Germaniei, marea majoritate fiind a celor care cauta sa inchirieze un apartament sau o camera. Evident ca romanii din Germania care au spatiu excedentar si vor sa recupereze o parte din cheltuieli pot sa posteze la noi pe site sau pe pagina nou creata

Stiu ca exista si site-uri de imobiliare in Germania, insa tot din proprie experienta stiu ca evita romanii proaspat sositi, mai stiu ca se cere caution destul de mare si fiind de multe ori firme in spatele anunturilor, se mai ia si comision. Asa ca de ce sa nu ne ajutam intre noi si sa ne gasim un apartament sau o camera de inchiriat mai simplu si mai ieftin?

Daca aveti de inchiriat un spatiu va rugam sa postati aici GRATUIT oferta voastra, vrem sa reusim in maxim 6 luni sa avem deja rezultate cu care sa ne putem lauda! Deci la treaba prieteni!

Imobiliare germania
Anunturi imobiliare in Germania 2015


News Reporter

1 thought on “Anunturi imobiliare in Germania 2015

  1. Buna ziua. Suntem o familie care locuim momentan in NEU-ULM,si am dori sa gasim aici sa invhiriem un apartament cu 2 camere in aceasta zona,sotul meu lucreaza cu acte in regula de 8 luni. Eu si fetita noastra in varsta de 5 ani am venit de curand,si tare ne dorim daca ne poate da cineva informatii clare despre apartamente,dar mai am si o problema cu limba sotul meu nu o intelege prea bine. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *