Magazin romanesc in Hamburg
Ro 

i4Job


Iata ca vestile bune sosesc din partea comunitatii romanesti din Hamburg, un nou magazin romanesc se va deschide in curand pentru romanii care locuiesc in Hamburg si imprejurimi. Vestea a bucurat pe multi dintre membri grupului de romani stabiliti in Germania in zona de nord, mai ales ca de curand au fost sarbatorile si au dus dorul preparatelor traditionale romanesti. Site-ul e4De sprijina continuu pe romanii care au spirit de initiativa si deschid magazine cu specific romanesc, pentru ca pe langa avantajul adus direct comunitatii, ne promovam astfel si tara.

Magazin romanesc in Hamburg

Asa cum spuneam mai sus, in curand un magazin romanesc in Hamburg va oferi doritorilor produse de acasa la preturi rezonabile. Indiferent de cat timp suntem stabiliti in Germania, dorul de casa ne cuprinde, iar mancaurile romanesti sunt pe masa noastra macar de sarbatori, cand sosesc pachetele din Romania. Asteptam si un restaurant cu specific romanesc in Hamburg, pentru a completa astfel oferta. Cum la mica distanta se afla si romanii din Bremen, cu siguranta ca vor veni macar o data sau de doua ori pe luna sa se aprovizioneze de la magazinul romanesc din Hamburg. Asta pana cand se va gasi un roman cu suflet mare si curaj sa deschida si acolo un magazin romanesc.

Imediat ce magazinul romanesc din Hamburg isi va deschide usile si patronul isi va arata interesul de a fi promovat pe site-ul nostru vom afisa si adresa magazinului, impreuna cu alte detalii legate de preturi, produse si modalitati de a comanda online. Speram sa avem din ce in ce mai multe vesti de acest fel pentru ca avem nevoie si de intamplari fericite in viata noastra de emigranti romani.

macelar germania
Magazin romanesc in Hamburg


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.